Adi Iacob

Noi funcții pentru serviciul de marketing personalizat al Google: Optimize

Thumbnail

Funcțiile de personalizare oferite de Google Optimize ajută afacerile prezente în mediul online (cu site) astfel încât clienții să poată găsi exact ceea ce caută printre produsele sau serviciile oferite de firmă. De exemplu, afacerile pot afișa o promoție specială pe site-ul lor pentru toți vizitatorii sau pot oferi recomandări pentru produse pe baza a ceea ce au cumpărat vizitatorii în timpul altor vizite pe site.

Cum funcționează

De exemplu, plănuiești o vânzare pentru luna viitoare și vei oferi un cod de reducere de 20% tuturor vizitatorilor. Dorești să vezi dacă afișarea acestui cod pe întregul site va crește vânzările. Deoarece fiecare tip de pagină de pe site are un aspect unic, trebuie să găsești un loc diferit pentru a afișa promoția pe fiecare pagină.

Acum, cu opțiunea Optimize, poți testa cum va arăta site-ul creând un singur experiment și adăugând mai multe pagini în proiect, utilizând butonul "+ Adăugați pagina" (+ Add page), potrivit Google Blog.

De acolo, ai opțiunea de a edita acele pagini, astfel încât să poți afișa această promoție unde ar fi cel mai bun loc pentru fiecare caz - fie că este pe pagina principală în partea de sus a site-ului, fie lângă prețul de pe pagina de produs.

Experiența potrivită pentru publicul potrivit

Dacă folosești Optimize 360, ai capacitatea de a concentra personalizarea promoției pe segmentele de public disponibile din datele oferite de Google Analytics.

Folosind exemplul de mai sus, să presupunem că dorești să oferi un discount de 35% celor mai loiali clienți. Poți personaliza mai multe pagini, în același mod descris mai sus. De asemenea, poți plasa bannerul cu reducerea de 35% în toate paginile pe care le vizitează clienții loiali. Când această personalizare este lansată, clienții fideli vor vedea întotdeauna această reducere în timp ce se mută de pe o pagină pe alta.

Thumbnail

Parallax

Vizualizari
379
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri