Raluca Abrihan

Trei antreprenori români lansează un marketplace pentru designeri de interior, arhitecți și producători home&deco

Thumbnail

Trei tineri antreprenori români au lansat un spațiu virtual de tip marketplace în care profesioniștii, arhitecții, designerii și micii producători se pot întâlni cu oamenii dornici să își creeze spații de locuit sau de lucrat. Cum funcţionează platforma.

“Vrem să creăm un spațiu unic pentru entuziaștii și profesioniștii din industria de design, arhitectură și construcții, în care aceștia să împărtășească ideile și inovațiile și să poată interacționa în cadrul comunităților sau cu clienții finali”, explică Marcel Iancău, Co-Fondator Casa De Idei.

Fondatorii proiectului Casa De Idei sunt antreprenorii Marius Cealera, Marcel Iancău și Mihai Iordache. Platforma va pune la dispoziția utilizatorilor produse și conținut inspirațional pentru proiecte de amenajare, încercând să încurajeze designerii și micii producători locali de decorațiuni și mobilier să își dezvolte afacerile.

Utilizatorii interesați de demararea unui astfel de proiect vor avea la îndemână un portofoliu documentat de idei și surse de inspirație furnizate de către profesioniști, iar platforma este concepută pentru a-i ajuta pe utilizatori pe toată durata proiectului pe care îl desfășoară, mai spun reprezentanţii platformei.

De asemenea, platforma dispune și de o structură de tip marketplace, ceea ce permite producătorilor expunerea și vânzarea directă a produselor lor, fie prezentate în prealabil în secțiunea de idei și inspirație, fie listate în mod direct spre vânzare.

Obiectivul Casa de Idei este de a ajunge la peste 10.000 de utilizatori în următorii 5 ani, iar platforma să devină una regională a mai anunţat startup-ul.

"Prin intermediul platformei, arhitecții, designerii, producătorii și constructorii se află în contact direct cu utilizatorii interesați de colaborarea cu profesioniști, acesta reprezentând un beneficiu substanțial prin atragerea de noi clienți și accesul la utilizatori direct interesați de servicii de home design. Mai mult decât atât, Casa De Idei, permite profesioniștilor înregistrați să încheie colaborări unii cu ceilalți, oferind astfel servicii complementare și crescând șansele proiectelor", explică fondatorii.

Parallax

Vizualizari
1225
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri