Raluca Abrihan

Platforma de marketing pentru comerţ online 2Performant.com intră în sharing economy

Thumbnail

Platforma de marketing pentru eCommerce 2Performant.com a anunţat marţi lansarea proiectului Odin, integrat în platforma proprie, care permite magazinelor online să-şi recruteze propriii colaboratori de marketing şi să lucreze cu ei la un preţ de 5 ori mai mic decât cel standard, notează News.ro.

2Performant a anunţat lansarea proiectului Odin integrat în platforma proprie care permite magazinelor online să-şi recruteze propriii colaboratori de marketing şi să lucreze cu ei la un preţ de 5 ori mai mic decât preţul standard, profitând de întreaga infrastructură 2Performant tehnică, legală şi comercială", precizează un comunicat al companiei.

Costul include: trackingul performanţelor colaboratorilor, statistici detaliate şi ranking, afişarea şi actualizarea uneltelor de promovare disponibile (inclusiv feed de produse), mesagerie pentru comunicarea directă, plata unei singure facturi şi distribuirea banilor către colaboratori (afiliaţi), indiferent de moneda de lucru a acestora, de forma de organizare juridică sau de ţara de rezidenţă fiscală.

“O tehnologie nouă ar trebui sa fie ieftină, simplu de utilizat şi cu impact direct măsurabil. Începând de astăzi magazinele pot recruta afiliaţi noi cu un simplu share pe Facebook, colaborările cu afiliaţii din afara ecosistemului sunt de 5 ori mai ieftine şi pentru toate măsurăm impactul în traficul şi vânzările generate”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Performant.

Astfel, companiile din Fashion care folosesc Odin vor avea un cost mediu estimat de 0.59% din valoarea vânzărilor generate, cele din IT&C de 0.18%, cele din Cărţi de 0.32%, iar cele din Jucării de 0.24%.

“Pariul nostru este că tehnologia înseamnă democratizarea şi scăderea barierelor de de acces, simplitate şi costuri reduse. Toate acestea fac posibilă creşterea volumului de colaborări între magazinele online şi afiliaţi şi susţinerea unui cost de până la 5 ori mai mic", a mai adăugat Boerescu, potrivit sursei citate.

Parallax

Vizualizari
402
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri