Adi Iacob

Lecție de marketing: După ce Samsung și Huawei au lansat telefoane pliabile, Lego prezintă "Lego Fold"

Thumbnail

Lego a profitat de popularitatea smartphone-urilor flexibile lansate recent de Samsung și Huawei și a prezentat propriul produs pliabil. Producătorul de jucării a postat pe Twitter o imagine în care dezvăluie "Lego Fold"  care este de fapt setul de cărți pop-up al companiei, prezentat în stilul campaniei de marketing a Samsung.

 

În glumă, Lego a subliniat faptul că produsul său bate Samsung, cu un capac de 5 inch, care se desface și se transformă într-un "ecran de poveste" de 11 inch, comparativ cu ecranul exterior al Galaxy Fold de 4,6 inch și interior de 7,3 inch. De asemenea, potrivit companiei, Lego Fold învinge Galaxy Fold și în ceea ce privește durata bateriei,Lego oferind o promisiune aproape imbatabilă că produsul său "nu va rămâne niciodată fără baterie".

 

Samsung a prezentat acum aproape 2 săptămâni Galaxy Fold, propriul său telefon pliabil, cu un preţ de 2.000 de dolari. Și  Huawei a prezentat la MWC Barcelona un smartphone pliabil, din generaţia 5G, la un preţ de 2.600 de dolari.

Parallax

Vizualizari
2622
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri