Adi Iacob

Afacerile vor putea vinde direct pe Instagram. Compania testează plățile în aplicație

Thumbnail

Firmele își vor putea vinde produsele și serviciile direct pe Instagram, care testează o nouă funcție prin care utilizatorii pot efectua plăți în aplicație.

Momentan, această caracteristică apare doar pentru unii utilizatori, scrie TechCrunch

Noua funcție permite utilizatorilor să adauge un card de credit sau de debit și un PIN pentru securitate suplimentară în aplicație. După configurarea inițială, utilizatorii pot face achiziții direct pe Instagram. În prezent, unii utilizatori pot face rezervări la spa-uri și restaurante printr-un parteneriat între Instagram și aplicația Resy.

Instagram a confirmat pentru The Verge faptul că utilizatorii pot rezerva servicii de la un număr limitat de companii pe platformă. 

Această funcție pare a fi o continuare a planurilor Instagram din martie 2017 pentru a oferi profilurilor de afaceri opțiunea de a permite utilizatorilor să rezerve servicii direct din aplicație. Ea a fost lansată doar pentru unii utilizatori, deși în anunțul din luna martie a anului trecut, reprezentanții companiei au spus că vor lansa această caracteristică mai târziu în 2017. Se pare că introducerea plăților în Instagram nu a mai avut loc anul trecut, însă compania pregătește lansarea acum printr-o fază de testare.

Thumbnail
business.instagram.com

Având în vedere că afacerile plătesc influenceri pentru campanii de marketing pe Instagram, există o mulțime de firme care ar putea folosi această funcție dacă Instagram decide să extindă plățile în aplicație.

Surse: TechCrunchThe Verge, business.instagram
Parallax

Vizualizari
564
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri