Claudiu Zamfir

Creatorii de video pe IGTV vor putea câștiga bani din reclame în viitor

Thumbnail

Instagram vrea să le permită creatorilor de conținut video pe platforma sa IGTV să câștige bani din reclame, scrie, vineri, TechCrunch.com.

 Astfel, Instagram a conceput, deocamdatp doar ca prototip intern, un program de parteneriat (Instagram Partner Program) prin care, în viitor, creatorii de filmulețe pe IGTV ar putea primi posibilitatea să câștige bani din reclame rulate în timpul clipurilor.

Instagram a lansat platforma de conținut video IGTV în iunie 2018, ca aplicație de sine strătătoare și opțiune în aplicația de bază Instagram.

Rețeaua socială bazată pe imagini Instagram a fost lansată în anul 2010, de către un fost angajat al Google, Kevin Systrom (CEO), alături de Mike Krieger (CTO). În aprilie 2012, Facebook a cumpărat Instagram pentru 1 miliard de dolari. Fondatorii au rămas mai departe la Instagram până în septembrie 2018, când au demisionat.

În prezent, Kevin Systrom (36 de ani) are o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari, iar Mike Krieger (33 de ani) are o avere de circa 300 de milioane de dolari.

Parallax

Vizualizari
626
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri