Redacția StartupCafe.ro

Google România: Cele mai bune campanii video pe YouTube

Thumbnail

Google România prezintă câștigătorii concursului „Video for Retailers”, dedicat comercianților care au avut campanii publicitare video pe YouTube.

Competiția s-a derulat online, la finalul anului 2021. Companiile și advertiserii au trimis spoturile și campaniile video pe site-ul concursului, până la finalul anului trecut, iar juriul a fost format din echipa locală Google România și specialiști video Google.

Campaniile câștigătoare au fost premiate în cadrul unei gale online „Video for Retailers”, ale cărei gazde au fost Oana Dumitrescu, Industry Manager Google România, și Sorin Sfetcu, Industry Manager Google România.

Gala de premiere „Video for Retailers” poate fi urmărită AICI.

Thumbnail

Iată mai jos câștigătorii competiției Video for Retailers, la cele 5 categorii:

Cel mai bun canal de YouTube      

Canalul YouTube care excelează  la nivel de conținut: este organizat, cu potențial de a atrage vizualizări și abonați. Este un hub de conținut din sfera divertismentului și educației.

Câștigător: Lidl Romania

Cel mai bun video din categoria retail:

Spotul care spune povestea respectând pe deplin îndrumările Google pentru reclame video. Echipele Google au dezvoltat un set de recomandări pentru campanii video, analizând sute de campanii video și motivele pentru care ele au avut sau nu success, adaptat pentru industria de retail.

Câștigător: Fashion Days: Black Friday 2021 #iubeste-te

Cea mai bună campanie de branding:

Este important să ajungi la publicul potrivit, prin formatele potrivite și cu soluții adecvate de măsurare. Studiile de brand (creștere în Ad Recall, Brand Awareness, Consideration sau Purchase Intent) sunt o componentă esențială în acest sens. Iar dacă a fost măsurat și impactul în Search, este cu atât mai util.

Câștigător: Lidl: Manifesto

Cea mai bună campanie de conversii:

Dacă vrei să generezi „engagement”, trebuie să atragi atenția. Vânzările sau lead-urile sunt conversii finale dovedite prin cifre indiscutabile.

Câștigător: Total beauty - Promoții de Toamnă 2021

Retail Ads Leaderboard

La această categorie a fost premiată cea mai creativă reclamă pe care utilizatorii au ales să o urmărească și distribuie în 2021.

Categoria a selectat cele mai populare reclame care au rulat pe YouTube anul trecut, reclame care au reușit să devină virale. La această categorie companiile nu s-au înscris, spoturile fiind selectate în funcție de mai mulți indicatori relevanți, precum vizualizările organice, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclamă) sau rata de interacțiune.

Câștigători:

  1. Fashion Days - Totul despre bun gust. Si responsabilitate.
  2. Mega Image Romania - Mega regatul ofertelor. Episodul 1 - Întâlnirea
  3. Carrefour Romania - ACT FOR GOOD | Carrefour App
Parallax

Vizualizari
950
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri