Raluca Abrihan

Google lansează Play Pass, serviciu de acces la aplicaţii şi jocuri fără reclame

Thumbnail

Google a anunțat lansarea Play Pass, un serviciu de abonament care oferă utilizatorilor de Android acces la peste 350 de aplicații și jocuri fără reclame sau achiziții în aplicație şi intră în competiţie cu Apple Arcade.

Play Pass este un produs similar serviciului Apple Arcade, însă Play Pass nu se limitează doar la jocuri ci vine şi cu acces la aplicaţii. Cu același abonament lunar, de 4,99 dolari, Play Pass oferă acces la o listă de jocuri şi aplicaţii fără ca utilizatorii să mai fie deranjaţi de publicitate sau să li se ceară să platească să treacă la un nivel superior în jocuri, scrie Theverge.

Play Pass Google va fi disponibil pe dispozitivele Android din Statele Unite în această săptămână și va fi lansat în alte țări în curând, a declarat compania, notează Reuters, citat de Mediafax.

Serviciul, care va avea adăugate aplicații și jocuri noi în fiecare lună, are o perioadă de încercare gratuită de 10 zile și va avea un preț de 1,99 dolari pe lună pentru un an, pe o perioadă limitată de timp.

Parallax

Vizualizari
555
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri