Adi Iacob

Google Maps va afișa liste cu cele mai populare feluri de mâncare din restaurante

Thumbnail

Majoritatea clienților care postează pe internet imagini cu ceea ce mănâncă reprezintă un mod valoros de promovare gratuită în mediul online. Google Maps va analiza fotografiile încărcate de utilizatori și va realiza liste cu cele mai populare feluri de mâncare disponibile în restaurantele prezente pe aplicația de navigare. 

Descoperită de mai mulți utilizatori de social media și anunțată 9to5Google, această funcție a fost adăugată în pagina "Meniu" din Google Maps, care va fi afișată pentru un număr din ce în ce mai mare de restaurante listate de aplicație, scrie Digital Trends.

După cum te-ai aștepta, pagina "Meniu" oferă informații despre felurile de mâncare disponibile, dar nu include fotografiile acestora. 

Noua funcție testată de Google folosește postările clienților pentru a face o listă a celor mai populare feluri de mâncare dintr-un restaurant. 

Nu este clar în această etapă dacă funcția este alimentată de algoritmii de inteligență artificială ai Google - cu experiență în ceea ce privește tehnologia de recunoaștere a imaginii - sau dacă există o echipă de oameni care lucrează în fundal pentru a asigura precizia; posibil un pic din ambele. 
 

Parallax

Vizualizari
454
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri