Adi Iacob

Ce glume au făcut firmele românești de 1 aprilie: De la o criptomonedă lansată de o cafenea, la zboruri intergalactice

Thumbnail

Ziua păcălelilor este sărbătorită pe 1 aprilie în întreaga lume. Multe afaceri profită de aceată zi pentru a-și crește popularitatea în mediul online. De la o criptomonedă dezvoltată de o cafenea, la zboruri intergalactice, iată cum au sărbătorit firmele românești April Fools' Day 2019.

Lanțul de francize 5 to go a lansat o criptomonedă

Lanţul românesc de cafenele 5 to go a anunțat pe Facebook că dorește să revoluționeze piața cafelei intrând pe piața monedelor virtuale. 

"5 to go revoluționează piața cafelei și intră pe piața valutelor virtuale. Suntem o companie ce susține inovația și astăzi vă prezentăm prima crypto-valută descentralizată. Un #CoffeeCoin care este echivalentul unei Caffe Latte. CoffeeCoin de la #5togo vine la pachet cu o serie de servicii complementare. Posesorii acestui Token, în urma ICO (Initial Cork Offering), pot procura cafea sau chiar șii franciză de pe platforma noastră sau a partenerilor noștri, sau chiar să schimbe CoffeeCoin pe Bitcoin sau Ethereum", anunță postarea celor de la 5 to go de 1 aprilie.
 

Aplicația prin care copiii își controlează părinții

Producătorul de soluții de securitate cibernetică BitDefender a anunțat lansarea unei aplicații prin care copiii își pot controla părinții. Într-un video postat pe pagina de Facebook, compania exemplifică modul în care funcționează "noul produs": cei mici pot selecta ce doresc (jocuri, dulciuri, etc), iar printr-un singur click părinții sunt transformați în roboți care îndeplinesc dorințe.

Mașină de spălat rufe pentru păpuși

Producătorul românesc de electrocasnice Arctic a anunțat pe Facebook lansarea unui nou device încadrat la "clasa pregătitoare". 

"Suntem bucuroși să vă anunțăm lansarea unui nou produs: mașina de spălat rufele papușilor! Aceasta are dimensiuni potrivite pentru orice casă de păpuși, tehnologie modernă cu funcții necesare pentru a spăla eficient hainele păpușilor și face parte din clasa pregătitoare", a anunțat compania pe Facebook.

Ursus a simulat un anunț important

Producătorul de bere a postat pe rețeaua de socializare o imagine cu mascota companiei pe care era prezent butonul de play, însoțită de textul "«Nu mă așteptam chiar la asta, dar e o surpriză faină!» a fost una dintre primele reacții la aflarea veștii. Dă play și află despre planurile URSUS de a livra bere cu o flotă de drone". Atunci când utilizatorii apăsau butonul pentru a viziona presupusul videoclip, observau că de fapt postarea era o simplă imagine. 

Thumbnail
(Sursă foto: Captură Facebook - Ursus)

BlueAir anunță zboruri intergalactice

Compania aeriană românească BlueAir a anunțat că va oferi zboruri în spațiu prin intermediul noului său serviciu- Blue Air Galactic.

Thumbnail
(Sursă foto: Captură Facebook - BlueAir)

KM0 - primul kilometru de autostradă urbană 

Hotelul Intercontinental din București anunțat într-o postare pe Facebook că accesul dinspre Capitală pe Autostrada Urbană (București-Ploiești) se va face direct din Piața Universității, din fața hotelului, iar primul kilometru de autostrada construit se va numi KM0. 

Mega Image anunță că nu va mai deschide magazine în România

Profitând de popularitatea glumelor despre faptul că magazinele lor sunt peste tot, Mega Image a anunțat într-o postare notată cu hashtagul #1aprilie, că nu va mai deschide magazine în România.

Tramvaie și autobuze oprite în stații doar la cerere 

Compania de Transport Public Iași a anunțat pe Facebook că dorește implementare unui proiect pilot, iar șoferii și vatmanii vor opri în stații numai la cererea călătorilor.

"CTPIasi începe, de astăzi, implementarea unui proiect pilot, pentru eficientizarea consumului de resurse și ajustarea intervalelor de urmărire. Inițiativa presupune ca șoferii și vatmanii să oprească mijloacele de transport în stație NUMAI la cerere. Concret, dacă în stație se află călători care ridică mâna la apropierea autobuzului/tramvaiului sau/și cei din mijlocul de transport acționează butonul ”Stop”, conducătorul vehiculului va opri în locul destinat pentru coborârea/preluarea călătorilor. În caz contrar, mijloacele de transport nu vor rămâne în stațiile pentru care nu a fost solicitată oprirea", au scris ieșenii pe rețeaua de socializare. 

Parallax

Vizualizari
2873
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri