Smile Media

[P] Ghid practic de supraviețuire de sărbători : Ce să faci când îți pleacă toți angajații o săptămână

Thumbnail

Luna aprilie 2019 e una norocoasă: minivacanța de Paște se întâlnește cu mini-vacanța de 1 mai, rezultând o săptămână întreagă de sărbătoare generală.

Desigur, asta înseamnă că febra pregătirilor face concurență puternică proiectelor de la serviciu : printre planurile de sărbători pascale și reuniuni de familie sau ideile de vacanță, picnicuri și călătorii, angajații - din privat sau public, din firme mari sau mici, blue collar sau white collar - sunt uniți în cuget și-n simțiri de un dor general de vacanță.

Cum să faci să le întreții senzația de fericire și energia de primăvară și să se întoarcă din vacanță cu  același entuziasm și la muncă ?

Îți spunem îndată. La Edenred, exact cu asta ne ocupăm, și nu de ieri de azi, ci de 60 de ani.

Avem pentru tine, fie că ești manager, fie că ești antreprenor, două soluții : tichete cadou și tichete de vacanță. Pentru o dubla vacanță, un dublu bonus.

Tichetele cadou : le poți acorda tuturor angajaților tăi tichete în valoare de 150 de lei, scutiți complet de impozite și taxe salariale și patronale (da, acelea care înghit cam 30% din valoarea bonusurilor salariale, acordate în bani).

Mai mult, poți acorda tichete cadou de 150 de lei și fiecăruia dintre copiii minori ai salariaților, pentru ca în familiile colegilor tăi toți iepurașii de Paște să aducă zâmbete și bucurie. La urma urmei, secretul nu e atât de secret : un om fericit acasă e un om mai fericit și mai bun și la serviciu !

Tichetele de vacanță: fie că lucrezi într-o companie privată, fie într-o instituție publică, le poți oferi angajaților și colegilor tăi tichete de vacanță !

Companiile private pot oferi anual angajaților tichete de vacanță cu o valoare maximă echivalentă cu până la 6 salarii minime brute pe economie. Instituțiile publice pot oferi anual angajaților tichete de vacanță cu o valoare maximă de 1450 lei anual. Valoarea tichetelor de vacanță este deductibilă și scutită de taxe sociale salariale și patronale, fiind supusă doar impozitului pe venit salarial, de 10%.

Cu Edenred, poți alege între tichete în format clasic sau pentru varianta lor mai modernă și mai elegantă - carduri de vacanță. Angajații vor putea plati cu ele în mii de pensiuni, hoteluri și agenții de turism. Pot plăti servicii  de cazare, dar și transport, tratament balnear, agrement  sau alimentație publică, în cadrul pachetelor turistice, iar tichetele de vacanță sunt valabile timp de un an de la data emiterii.

Pentru cei care de Paște vor să călătorească, să le oferi o mini-vacanță în România înseamnă nu doar o recompensă minunată, ci și o super investiție din partea ta în sănătatea și energia lor.

Știm bine despre ce vorbim. Aplicăm noi înșine aceste principii, de peste 60 de ani de reinventare și dezvoltare neîncetată. Azi, cei 8500 de angajați Edenred conectează 830.000 de companii și organizații cu 47 de milioane de utilizatori-angajați și 1.7 milioane de comercianți parteneri în 45 de țări.

Secretul este același, întotdeauna și peste tot. Un om fericit este un angajat mai valoros. Acesta e cel mai bun ghid, nu doar pentru supraviețuire de sărbători, ci pentru evoluție, dezvoltare și succes.

Parallax

Vizualizari
881
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 380
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri