Adi Iacob

După lansarea Galaxy Note 10, Samsung șterge reclamele în care ironiza Apple pentru eliminarea mufei jack

Thumbnail

Samsung a lansat săptămâna aceasta noul model de smartphone Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, însă mulți fani ai brandului sunt nemulțumiți de dispariția mufei jack pentru căști. Ulterior, după ce compania a refuzat să comenteze acest aspect în cadrul evenimentului de lansare de ieri, acum producătorul de telefoane mobile ascunde reclamele anterioare la produsele sale în care ironiza rivalul Apple pentru eliminarea jack-ului audio.

Decizia companiei de a elimina jack-ul audio nu este surprinzătoare, având în vedere că mulți producători importanți de smartphone-uri ― inclusiv Huawei, OnePlus, Google și, evident, Apple ― au făcut deja acest lucru. Cu toate acestea, Samsung a fost compania care a păstrat cel mai mult această tehnologie în dispozitivele sale, dar și cel mai vocal critic al celorlalți producători de telefoane și a alegerii lor de a elimina mufa de căști (mai ales a Apple), scrie androidauthority.com.

În ultimii ani, au apărut mai multe reclame la produse Samsung în care erau criticate limitările de design ale iPhone-ului - în special îndepărtarea mufei pentru căști și notch-ul de pe iPhone X și XS. 

Aceste reclame nu mai apar pe canalul de YouTube oficial al Samsung și par să fie șterse și din alte surse oficiale.

Una dintre cele mai virale serii de reclame - cunoscută sub numele de „Ingenius” - se concentrează pe un actor care joacă rolul unui angajat Apple în timp ce încearcă să convingă clienții sceptici ai unui Apple Store -uri să cumpere un iPhone. Toți clienții par confuzi, deoarece vor anumite lucruri de la telefon pe care aesta nu le poate face - inclusiv mufa pentru căști, sloturile pentru carduri microSD și ecranul fără notch.

Acum, noului Galaxy Note 10 îi lipsește jack-ul audio și are un fel de notch (deși acesta este diferit în comparație cu cele de pe iPhone-uri). Probabil acesta este motivul pentru care aceste reclame nu mai apar pe canalele oficiale ale Samsung.

Din fericire, poți viziona în continuare toate reclamele „Ingenius”, fiind postate și de alți utilizatori pe YouTube:

O altă reclamă cunoscută de la Samsung a fost numită „Growing Up”. Videoclipul prezintă un tânăr care deține diferite modele de iPhone de-a lungul anilor și devine din ce în ce mai frustrat de limitările fiecăruia. O scenă memorabilă din reclamă îl arată pe actor folosind iPhone-ul său cu un dongle uriaș atașat la acesta - astfel încât să își poată folosi căștile cu fir și să încarce dispozitivul în același timp.

Această reclamă nu mai apare pe canalul oficial de YouTube al Samsung, dar o poți urmări în continuare de pe canalul lui Gustavo Mendonça:

Parallax

Vizualizari
5585
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri