Claudiu Zamfir

Americanii de la Fitbit își aduc și în România sistemul de plăți electronice cu brățara, prin Banca Transilvania

Thumbnail

Producătorul american de brățări și ceasuri inteligente Fitbit a lansat, luni,  în premieră în România metoda sa de plată contactless Fitbit Pay cu dispozitivele sale purtabile, prin intermediul unui partener bancar român, Banca Transilvania.

Începând de luni, toți clienții Băncii Transilvania care au cel mai nou tracker Fitbit Charge 3 Special Edition sau un smartwatch Fitbit Ionic şi Fitbit Versa își pot adăuga datele cardului de credit sau debit VISA în aplicația Fitbit, a anunțat, într-un comunicat remis StartupCafe.ro, cel mai mare brand de dispozitive wearables.

 În acest fel, utilizatorii vor putea plăti direct cu produsul pe care îl poartă la mână, fără să mai aibă nevoie de card sau de telefonul mobil.

Suntem bucuroşi să anunțăm lansarea în premieră a plăților contactless în România alături de Banca Transilvania. De acum, plățile se vor face mult mai uşor și mai rapid, la comercianții care acceptă plata contactless“ - a declarat Rareş Florea, manager Fitbit pentru Europa Centrală și de Est.

„Românii sunt tot mai dispuşi să folosească metode moderne de plată, mai ales când tranzacțiile se fac foarte rapid. Suntem încântați că putem introduce opțiunea Fitbit Pay în România. Clienții noştri vor avea o variantă convenabilă, la îndemână, de a face cumpărături contactless în mişcare şi acest lucru le va schimba experiența de plată şi atitudinea față de resursele tehnologice care există acum pe piață”, a spus, la rândul ei, Oana Ilaş, Director Dezvoltare şi Management Produse Retail, Banca Transilvania.

Opțiunea Fitbit Pay poate fi configurată cu uşurință pe produsele Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic şi Fitbit Versa prin parcurgerea unor paşi simpli în aplicația de mobil Fitbit şi adăugarea cardului de credit sau debit direct în secțiunea Fitbit Wallet. Și tranzacțiile la comercianții care acceptă plățile contactless vor fi uşor de realizat, fiind nevoie doar să ții apăsat butonul din partea stângă a dispozitivului până când funcționalitatea e activă, apoi să păstrezi dispozitivul aproape de cititorul de card până cand vezi că plata a fost acceptată.

În plus, tranzacțiile cu Fitbit Pay sunt securizate. Folosind o platformă standard de generare a token-urilor, informațiile cardului nu sunt stocate sau transmise către comercianți ori către Fitbit.

Fitit Pay funcționează cu peste 165 bănci şi emitenți de carduri, în peste 22 țări.

Parallax

Vizualizari
1075
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri