Claudiu Zamfir

La câți oameni ajung firmele din România prin Facebook

Thumbnail

Firmele din România sunt conectate la nivel global, prin intermediul Facebook, cu 65 de milioane de oameni, susține un manager regional al rețelei de socializare.

„Sunt 65 de milioane de oameni care sunt conectaţi la afacerile din România”, a spus, joi, la București, Weld-Moore, citat de Mediafax.

El a dat mai multe exemple de companii care s-au extins pe plan global folosindu-se de reţeaua Facebook şi de capacitatea platformei de a livra mesajele către audienţe selectate la nivel de oraşe şi de domenii de interes.

Pe de altă parte şi 70% din oamenii din România care au cont pe Facebook sunt expuşi la cel puţin o companie dintr-o altă ţară, a spus el. Un exemplu sunt de exemplu persoanele care citesc ştiri şi urmăresc un publisher dintr-o altă ţară.

„Cu Facebook te conectezi la oamenii potriviţi şi duci afacerea în faţa unei audienţe globale”, a spus Weld-Moore, prezent la o conferință de tehnologie.

La nivel global există 70 de milioane de conturi Facebook deschise de companii şi 25 de milioane de conturi business pe Instragram - reţeaua socială concentrată pe imagini deţinută de gigantul american.

Parallax

Vizualizari
520
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri