Luminita Pirvu

eMag a vândut două magazine online

Thumbnail

Retailerul eMAG a cedat participațiile a două magazine online pe care le deținea începand cu data de 1 septembrie. Garage Mall si Electrofun au fost cesionate către retailerul badabum.ro (Electric World SRL). Prin cedarea celor două magazine online, eMag a respectat o decizie  impusă de  Consiliul Concurentei anul trecut când a achizționat  PC Garage.

Pe site-urile celor două magazine online clienții sunt anunțați ca începând de la 1 septembrie noul proprietar al acestora va fi ELECTRONIC WORLD S.R.L.

Conform deciziei nr 84/2016, Consiliul Concurenței a autorizat achiziționarea PC Garage de către Dante International, firmă care deține eMag cu condiția să cesioneze patru magazine online: pcfun.ro, shopit.ro, garagemall.ro și electrofun.ro.

La vremea respectivă Consiliul Concurenţei a constatat că tranzacţia cu PC Garage "conduce la consolidarea poziţiei pe piaţă a eMAG şi implicit la scăderea presiunii concurenţiale pentru anumite categorii de produse". Ca urmare, Dante şi-a luat angajamentul de a cesiona cele patru magazine online active pe piaţa comercializării cu amănuntul de produse nealimentare şi anume: pcfun.ro, shopit.ro, garagemall.ro şi electrofun.ro.  

 

Parallax

Vizualizari
6043
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri