Smile Media

Un startup românesc dedicat persoanelor care suferă de Alzheimer a câștigat finala competiției Changeneers Challenge, eveniment susținut de Samsung - webPR

Thumbnail

Human Link, startup-ul care produce un dispozitiv ce oferă conectivitate între pacienții care suferă de Alzheimer și aparținători, a câștigat premiul de 5000 de euro pus în joc de Samsung și Impact Hub Bucharest la Changeneers Challenge.
 
Evenimentul face parte din programul Changeneers, programul care conectează pasionații de tehnologie și provocările sociale, prin trei tipuri de oportunități: makerspace-ul, comunitatea și Changeneers Challenge.
 
Vineri a avut loc finala, eveniment în cadrul căruia 12 startup-uri din domeniul educației, sănătății și accesibilității au susținut pitch-uri pentru a câștiga premiul de 5000 de euro și o campanie social media realizată de Samsung.
 
Pentru a conecta pacienţii diagnosticaţi cu Alzheimer cu persoanele apropiate acestora, Human Link a dezvoltat o soluţie complexă pe baza tehnologiei IoT. Pe lângă dispozitivul care asigură conectivitatea, soluția include o componentă de comunicații, servicii medicale, asigurare și buton de urgență.

Thumbnail

Makerspace-ul Changeneers

Unul dintre pilonii programului Changeneers - Changeneers Markerspace - rămâne deschis pentru cei interesați de dezvoltarea de aplicații mobile. 
La Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi, dezvoltatorii de aplicații vor putea utiliza echipamente Samsung precum:

  • camere 360
  • headset-uri VR 
  • e-board 
  • smartwatch-uri 
  • telefoane (S8, S7, J5)
  • tablete (Galaxy Tab S3)
 


Thumbnail

 

Scopul acestui makerspace este de a oferi programatorilor oportunitatea de a-și testa aplicațiile direct pe aceste echipamente, oferindu-le astfel suport pentru îmbunătățirea soluțiilor lor.
 
Makerspace-ul oferă atât un spațiu de testare individual, cât și posibilitatea de a organiza întâlniri pentru utilizatori reali și de a obține feedback direct. Pentru a utiliza echipamentele, este necesară înscrierea pe site-ul Changeneers.
 

Parallax

Vizualizari
1802
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 385
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri