Raluca Abrihan

Agenția românească de marketing online Canopy cumpără un studio de producţie video din Moldova

Thumbnail

Canopy, agenţie românească de marketing online cu focus pe Pay Per Click, a achiziționat Umbrela Studio, un studio de producție grafică și video din Republica Moldova.

Preluarea marchează extinderea serviciilor agenției cu producție de animație video, un segment în creștere accelerată care și-a dovedit deja eficiența prin rezultatele generate brandurilor din întreaga lume.

În toate rapoartele de tendințe, conținutul video câștigă popularitate atât în rândul consumatorilor de orice vârstă, cât și al companiilor care îl includ în campaniile lor de marketing. 

În acest context, Canopy mizează pe integrarea experienței consistente în producție grafică a echipei Umbrela în portofoliul său de servicii, pentru a maximiza rezultatele generate de performance marketing cu plusul de creativitate al animațiilor video. Studioul Umbrela are la activ peste 500 de producții grafice pentru companii și artiști muzicali precum Coca Cola Ukraine, Skoda România, Vola.ro, Moldtelecom, Vama sau Carla’s Dream, având o puternică expertiză în spoturi grafice, motion design, animație 2D, 3D și multe altele. 

„Animații memorabile, motion design, proiecte video livrate rapid și rezultate mai bune în campanii – acestea sunt plusurile pe care le-am gândit pentru clienții noștri prin preluarea Umbrela Studio. Noi considerăm că performance marketing-ul trebuie să fie outstanding marketing, iar campaniile creative YouTube Ads sau Facebook Video Ads te ajută să ieși din anonimat”, a explicat CEO-ul Canopy, Eugen Predescu.

În ultimii ani, bugetele de Google Ads și Facebook Ads gestionate de Canopy au crescut de la peste cinci milioane de euro la aproape opt milioane de euro, iar previziunile pentru următorii ani propulsează creația video drept un canal de referință în campaniile eficiente de advertising.

Parallax

Vizualizari
890
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri