Adi Iacob

WomenTech Bucharest: Evenimentul care conectează IT-istele cu companiile tech

Thumbnail

WomenTech Network, o platformă globală dedicată IT-istelor, organizează primul eveniment din România, pe 10 martie, la București. WomenTech Bucharest dorește să conecteze companiile pentru care este importantă diversitatea cu femei din domeniul IT, precum ingineri, data scientists, designeri UX sau manageri de produse.

„Suntem încântați să extindem rețeaua noastră globală în București, unul dintre cele mai dinamice centre tehnologice din Europa”, a afirmat Anna Radulovski, fondatoare și CEO WomenTech.

Evenimentul va avea loc pe 10 martie, la sediul Ubisoft (Bulevardul Expoziției 2, București), începând cu ora 18:30. Accesul în cadrul evenimentelor WomenTech se face doar pe bază de invitație (te poți înscrie aici).

Participanții vor avea ocazia de a interacționa cu o rețea de 15 companii selectate, dornice să se conecteze cu IT-iste talentate, provenite din comunitățile locale și internaționale.

Thumbnail

Datele arată că, în mod tradițional, majoritatea participanților la conferințele tehnologice sunt bărbați, iar femeile participă rar la astfel de evenimente. 

Platforma WomenTech Network este susținută de fondul de investiții Tech Family Ventures, incubatorul de afaceri Founder Institute și asociația Coding Girls. 

Parallax

Vizualizari
553
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri