Claudiu Zamfir

„Tinder” românesc pentru proprietari de apartamente și chiriași

Thumbnail

O platformă online românească de anunțuri pentru închirierea locuințelor, deschisă anul trecut de o româncă și un norvegian, introduce un sistem de potrivire a chiriașilor cu proprietarii, pe baza unor criterii amănunțite, pentru ca ambele părți să facă alegeri mai bune.

PerfectKLIK numește noul său sistem un „serviciu de dating” pentru cei ce vor să închirieze apartamente în România, ceea ce ne duce cu gândul la ceea ce face aplicația Tinder sau site-urile de relații, însă totul translatat în domeniul închirierilor de locuințe.

„Printr-un algoritm sofisticat de potrivire a anunțurilor, PerfectKLIK îi ajută pe proprietari și pe chiriași să găsească cele mai bune oferte. Atunci când trebuie să creeze pe platforma PerfectKLIK un anunț de închiriere, atât proprietarii cât și chiriașii trebuie să răspundă unor întrebări directe, practice și poate chiar îndrăznețe privind ceea ce își doresc să obțină din viitoarea lor relație de chirie. Astfel, ambele părți primesc acces imediat la detalii pe care poate nu ar fi îndrăznit să le întrebe sau la informatii la care nu s-ar fi gândit” - susține platforma.

Astfel, chiriașii și proprietarii pot lua decizii mai bune ținând cont și de alte criterii decât valoarea chiriei.

Platforma mai spune că noul său serviciu îi ajută pe chiriași să  caute mai ușor  apartamente unde să poată „organiza cine și seri de film cu prietenii” sau unde să se relaxeze „după o zi obositoare la muncă” și unde să se simtă „cu adevărat acasă”.

Site-ul a fost lansat anul trecut, de o româncă, Irina Mihălcuț, și prietenul ei norvegian, Jon Johannesson Elvestad.

Ei s-au stabilit la Roman, județul Neamț, unde au înființat firma PerfectKLIK Indie Studio SRL, care administrează platforma de închirieri.

În 2018, firma a avut venituri de 65 de lei, potrivit datelor centralizate de Termene.ro.

Citește și:

Din Tanzania la Roman, cu o afacere pentru cei care caută colegi de apartament 

Parallax

Vizualizari
17353
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri