Raluca Abrihan

Un producător de whisky ofera 5.000 de euro unei mici afaceri româneşti – Taraba Virtuală

Thumbnail

Taraba Virtuală, o aplicație mobilă care pune micii producători în contact direct cu cei interesați să cumpere produse locale, naturale, a primit un premiu de 5.000 de euro de la un mare producător de whisky şi va reprezenta România într-o competiţie intarnaţională de startup-uri la Amsterdam.

 

Taraba Virtuală a caştigat ediţia românească din acest an a competiţiei The Venture, în care brandul de whisky Chivas premiază micile afaceri cu impact social important.

Aplicația salvează timp prețios producătorilor, prin posibilitatea de a-și defini propriile reguli de comerț și prin rutarea optimă a comenzilor în ziua livrării. Consumatorii au parte în schimb de simplitatea și flexibilitatea de a comanda produse locale direct de la producător, de pe telefonul mobil, cu livrare acasă sau la birou.

În finala locală a competiţiei, Taraba Virtuală a concurat alături de alte 4 business-uri româneşti cu impact social: Axosuits, Thats, eCuore și RISE. Cei 5 finaliști au trebuit să își demonstreze abilitățile de business în cadrul a 4 probe, coordonate de membrii juriului format din Marius Ghenea, George Buhnici, Khaled Al Mezayen şi Tudor Furir. La sfârşitul probelor, Taraba Virtuală a convins juriul că merită să meargă mai departe şi să reprezinte România în finala internaţională Chivas Venture. Taraba Virtuală va primi un premiu de 5.000 euro pentru titlul de câştigător în etapa locală și șansa de a obţine finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor din fondul de 1 milion $ în etapa globală.

Roxana Bitoleanu, co-fondator Taraba Virtuală, va merge în finala globală a competiţiei Chivas Venture în perioada martie – mai 2018, alături de alți 28 antreprenori de pe 5 continente.

Accelerator de business în Londra, la Oxford (26-28 martie), şi participarea la pitch-ul final, care va avea loc în cadrul conferinței internaționale The Next Web, la Amsterdam (21-24 mai).

Citeste povesta THATS, unul dintre startup-urile finaliste, care a creat o suluţie prin care îi ajută pe nevăzători

Parallax

Vizualizari
1744
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri