Adi Iacob

Startup-ul care profită de trendurile de pe Instagram: Kituri pentru petreceri

Thumbnail

Coroane de flori, baloane în culori metalice, lumânări cu sclipici, paie de hârtie — sunt elemente pe care orice fan Instagram le vrea în pozele de la petrecerea sa. Un start-up profită de acest trend și vinde kituri complete care transformă orice eveniment într-un spectacol demn de Instagram.

Prețul unui astfel de kit vândut de startup-ul Coterie din New York începe de la 49 de dolari, dar poate ajunge la câteva sute de dolari, în funcție de numărul de persoane care participă la eveniment și de decorațiile suplimentare, scrie CNN.

Afacerea se bazează pe un trend apărut de câțiva ani: evenimentele mari și mici sunt arhivate non-stop pe social media. Asta face ca detaliile vizuale, fie că vorbim de o zi de naștere sau o cină în familie, să devină din ce în ce mai importante.

Deși astfel de servicii care ajută consumatorii să prezinte o viață perfectă în imagini sunt în plină ascensiune, la fel se întâmplă și în jurul conceptului de dependență de social media și a presiunii de a păstra aparențele în mediul online. Dar co-fondatorii Coterie spun că startup-ul lor se concentrează pe a face mai ușor procesul de a organiza un eveniment.

"Etosul brandului nostru este că nu ar trebui să existe nici o presiune pentru a obține detalii perfecte (...) Prin înlăturarea stresului de a decora și de a face cumpărături, sperăm că oamenii se vor putea concentra mai mult pe petrecerea timpului cu prietenii și cei dragi", susține Linden Ellis, co-fondator Coterie.

Fondatorii startup-ului lansat săptămâna trecută spun că a au obținut investiții de 2,75 milioane de dolari până în prezent.
 

Parallax

Vizualizari
952
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri