Claudiu Zamfir

Serena Williams și Will Smith investesc într-un startup de training în vânzări

Thumbnail

Tenismena Serena Williams, actorul Will Smith și alți investitori au acordat, miercuri, o investiție de aproape 3 milioane de dolari unui startup american care oferă training în vânzări de tehnologie, iar candidații plătesc școlarizarea numai după ce își găsesc job, scrie publicația Fast Company.

Academia online Flockjay, înființată în ianuarie 2019, de antreprenorul Shaan Hathiramani, are deja 100 de cursanți, în principal persoane care își găsesc mai greu serviciu. Ei urmează un curs online de 12 săptămâni,  la finalul căruia obțin competențe specifice unui post de reprezentant tehnic de vânzări, angajați care trebuie să cunoască și să explice potențialilor cumpărători trăsăturile unor produse tech și avantajele pe care le aduc clienților.  

Cursanții plătesc școlarizarea cu 10% din salariile lunare la joburile pe care le obțin, până se acoperă prețul.

Runda de finațare de aproape 3 milioane de dolari a fost susținută de vedete ca Serena Williams și Will Smith, precum și de jucători importanți din tehnologie: John Thompson - chairman al Microsoft, Paul Buchheit - creatorulGmail, Tom Willerer - fost director de produs al Netflix.

Startup-ul a beneficiat și de sprijinul Y Combinator, unul dintre cele mai mari acceleratoare de afaceri din SUA.

Serena Williams, prin firma sa de investiții Serena Ventures, este deja un investitor prolific în startup-uri de tehnologie.

Parallax

Vizualizari
435
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri