Claudiu Zamfir

Serena Williams s-a alăturat „Tinder-ului feminist” și investește în startup-uri fondate de femei

Thumbnail

Tenismena americană Serena Williams, care are o avere estimată la 180 de milioane de dolari, a devenit acționar la Bumble, o aplicație de relații supranumită „Tinder-ul feminist”, iar acum s-a alăturat unui fond de investiții strâns de această firmă pentru a finanța startup-uri fondate de femei.

Cu Serena în echipa de investitori, Bumble a anunțat 4 noi startup-uri pe care le finanțează:

  • Alice, o platformă bazată pe inteligență artificială, destinată fondatorilor de startup-uri, oferindu-le acestora acces la o comunitate de antreprenori, la experți și la ghiduri utile în afaceri.
  • Gixo, o platformă de fitness „la cerere”.
  • Promise, o firmă de tehnologie pentru reducerea criminalității.
  • Translator, un sistem de training pentru diversitate și incluziune socială.

Fondul de investiții al Bumble oferă finanțări între 5.000 și 250.000 de dolari, cu o medie de 25.000 de dolari pe startup, scrie TechCrunch.com.

Serena Williams are o experiență destul de bogată în startup-uri de tehnologie. printre altele, ea a investit în firme ca Poshmark sau SurveyMonkey, în care ocupă și locuri în consiliile de administrație. Serena este căsătorită cu antreprenorul Alexis Ohanian, cofondator Reddit, importantă platformă de conținut de la cititori (user generated content). Cei doi au împreună o fetiță.

Parallax

Vizualizari
717
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri