Claudiu Zamfir

Serena Williams finanțează un site pentru mămicile care suferă de depresie postnatala

Thumbnail

Tenismena Serena Williams, învinsă de Simona Halep în finala de la Wimbledon 2019, face afaceri în IT, iar zilele trecute a investit 3 milioane de dolari, alături de un miliardar american, într-un site care ajută mămicile să facă față mai ușor depresiei postnatale.

Williams, prin fondul ei de investiții, Serena Ventures, s-a aliat cu miliardarul Mark Cuban pentru o investiție de 3 milioane de dolari în startup-ul Mahmee, scrie Fortune.com.

Fondat în anul 2014 de antreprenoarea  Melissa Hanna, site-ul Mahmee oferă mamelor, contra cost, sprijin de la „naștere până la prima aniversare” a copilului.

Mahmee se laudă cu un sistem prin care mămicile comunică între ele și pot lua legătura cu medici și alți specialiști care le pot ajuta să treacă peste probleme cum este depresia de după naștere.

În septembrie 2017, Serena Williams a născut o fetiță, Alexis Olympia Ohanian. Soțul Serenei este Alexis Kerry Ohanian, cofondator al site-ului Reddit.

Prin fondul ei de investiții, Serena Williams a finanțat mai multe startup-uri IT, printre care și Coinbase, o platformă de tranzacționare a criptomonedelor.

Parallax

Vizualizari
2390
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri