Luminita Pirvu

21 de startup-uri din Sibiu și Timișoara au intrat în finala Innovation Labs 2018

Thumbnail

13 startup-uri din Timișoara și 8 din Sibiu s-au calificat în urma participării la hackathoanele care au avut loc în week-end. Echipele care au convins juriul si publicul cu produsele lor vor participa în 21 mai 2018 la evenimentul Demo Day din București, al Innovation Labs, alături de finaliștii din toată țara.

Toate echipele calificate în urma Hackathonului urmează să intre într-o perioadă intensă de training de 10 săptămâni, timp în care se vor întâlni săptămânal cu mentorii lor. Antreprenori și oameni de business de vârf vor împărtăși experiențele lor cu tinerii din cadrul programului, oferindu-le acestora o nouă viziune în explorarea ecosistemului antreprenorial românesc. În plus, tinerii vor beneficia de acces la tehnologii de ultimă generație pentru dezvoltarea produsului, prin intermediul partenerilor programului.

Startup-urile calificate din Timișoara sunt: RENTO, FOODBOX, RockMyMonday, VR Market, Up My Fintech, Campfire Tales,  XVision, Reactive Boards, MaskedMan, Easy Shopping, GearJobs, PharmOnline, BONOBO 

Startup-urile calificate din Sibiu sunt: Natural Beats, Eden, Decoco, Music IT, EZBuy, CricD, Toddler Meal , Feeder, Toddler Meal și Feeder

Pe 21 mai, în cadrul Demo Day, finaliștii programului își vor prezenta prototipurile în fața partenerilor, a reprezentanților media și a potențialilor investitori, urmând ca echipele cele mai convingătoare să fie premiate și să beneficieze de sprijinul Innovation Labs și al susținătorilor programului și după încheierea perioadei de mentorat.

Innovation Labs 2018 este un program organizat de Tech Lounge, Simplon, Asociația Calemis, EduHub și Rosenc cu sprijinul Orange, Carrefour, BRD - Groupe Société Générale, Continental, OMV Petrom, precum și The Romanian-American Foundation ca partener strategic, împreună cu partenerii academici: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea Politehnica Timişoara și  Universitatea de Vest din Timişoara. 
 

Parallax

Vizualizari
918
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri