Producător român lansează bicicleta electrică pentru livrări la domiciliu. Cu ce vine echipată şi cât costă - Idei si antreprenori - StartupCafe.ro
Raluca Abrihan

Producător român lansează bicicleta electrică pentru livrări la domiciliu. Cu ce vine echipată şi cât costă

Thumbnail

Producătorul român de biciclete electrice BizzeBikes lansează o bicicletă electrică pentru livrări la domiciliu, produsă în România, la Piatra Neamț. Denumită Bizze Delivery, bicicleta este destinată pieței de livrări la domiciliu din Europa, inclusiv România.

Co-fondatorul BizzeBikes, Ovidiu Teofănescu, anunță în premieră la Eurobike 2018 (unul dintre cele mai mari târguri de biciclete din Europa) cel mai nou model de biciclete electrice produs în România: Bizze Delivery.

Aceasta este destinată firmelor din industria alimentară care doresc să-și eficientizeze timpii de livrare, să reducă costul de livrare prin intermediul unui mijloc de transport care nu necesita combustibil și, implicit, să adopte un model ecologic de a face business, spun reprezentanţii companiei.

                “Livrările pe bicicletă au o creștere spectaculoasă în toata Europa și estimez că în viitorul apropiat livrările la domiciuliu se vor face în proportie de 80% cu bicicleta. Start-up-uri de success, precum Foodora, Deliveroo sau Uber Eats, sunt deja prezente în marile orașe europene, validând eficiența unui astfel de sistem de livrare. Prin lansarea Bizze Delivery, bicicleta electrică pentru livrări, venim în întâmpinarea pieței de livrări pe bicicletă, oferind un vehicul special conceput pentru acest serviciu", spune Ovidiu Teofănescu.

Bizze Delivery nu necesită deținerea unui permis de conducere, nu trebuie înmatriculată, permițând accesul proprietarilor de afaceri la un segment nou de angajați, un nou tip de "livrator, nerestricționat de limita de vârstă ori de deținerea unui permis de conducere. Acesta din urmă poate folosi cu ușurintă un vehicul de livrare electric, ce preia cu până la 90% efortul depus pentru deplasare, dublând astfel capacitatea de livrare zilnică, comparativ cu o bicicletă fără motor.

Spre deosebire de scuter sau automobil în cazul Bizze Delivery, cheltuielile aferente carburantului, uleiului și ale pieselor de schimb sunt eliminate, iar mentenanța anuală a bicicletei electrice are un cost modest.

Cu o autonomie de până la 150 de km/ zi, o singură bicicletă Bizze Delivery salvează un buget estimat de 1.500 lei în fiecare lună, care poate însemna salariul angajatului sau poate fi destinat promovării afacerii" -  - mai susţin rerprezentanţii producătorului de biciclete.

Preţul bicicletei

Prețul unei biciclete electrice pentru livrari pornește de la 1.700 Euro și poate ajunge până la valoarea de 2.600 Euro fără TVA, în funcție de specificațiile tehnice solicitate. Vorbim de un cost de achiziție mult mai mic față de un scuter sau o mașină. Beneficiile sunt numeroase și ne-am bucura să vedem un interes crescut pentru un astfel de produs și în România.

Momentan am contractat precomenzi din Olanda, Germania, Spania și Franta și intenționăm să ne dezvoltăm rețeaua de distribuție în cât mai multe țări europene", mai spune Ovidiu Teofănescu.

Bicicleta electrică Bizze Delivery este limitată la o viteză de 25Km/h, facând parte din clasa Pedelec, reglementată la nivel european, și poate fi echipată cu GPS pentru controlul întregii flote și cu o gamă variată de cutii, genți și accesorii specifice livrarilor.

Thumbnail
Parerea ta despre articol
Vizualizari
3911
Conţinut
Adauga comentariu
poza de profil
Cam mult pentru o bicla "asamblata" in Romania din piese integral chinezesti, la fel ca Pegas si DHS. Cu banii aia imi cumpar o masina si pot face livrari toata ziua fara "reaprovizionare".

Atrage clienți noi

Google AdWords Express

Primești 200 de lei bonus pentru promovare online.