Claudiu Zamfir

Oportunitate: Antreprenorii români se pot înscrie la un accelerator de afaceri de la Viena

Thumbnail

Antreprenorii români se pot înscrie online, până pe 9 mai 2018, la o competiție care le poate aduce accesul într-un accelerator de afaceri de la Viena, au anunțat organizatorii.

Înscrierile în procedura de selecție pentru acceleratorul austriac Wexelerate se fac pe site-ul oficial, AICI.

Startupurile selectate vor avea acces gratuit la birourile de la Viena, cu oportunități de mentorat și îndrumare în afaceri cu peste 160 de mentori, susțin organizatorii. De asemenea, peste 50 de parteneri le vor oferi startupurilor servicii pentru dezvoltarea afacerilor și vor putea intra în contact cu 16 companii mari cu potențial de investiții. Printre companiile partenere se numără Deutsche Telecom, Raiffeisen Bank sau Uniqa.

La finalul programului de accelerare, antreprenorii selectați vor avea ocazia să-și prezinte afacerile într-o sesiune de pitching în fața unor mari corporații care s-ar putea arăta interesate să investească în startupuri sau să le ofere acces la baze de clienți și canale de vânzări vaste.

Acceleratorul de afaceri Wexelerate precizează că NU oprește părți sociale din startupurile pe care le sprijină. „Dezvoltați-vă afacerea cu ajutorul unor corporații care doresc să lucreze cu voi pe proiecte-pilot, prototipuri, proof of concepts și multe altele” - sunt îndemnați antreprenorii.

WeXelerate se prezintă drept „un centru de inovare cu un ecosistem unic și înfloritor de inovație deschisă, pe aproape 9000 de metri pătrați, care are ca scop conectarea antreprenorilor start-up cu corporațiile”.

An de an, weXelerate susține 100 de startupuri la nivel mondial, cu accent pe:
 

  • energie și infrastructură,
  • industria 4.0,
  • media,
  • asigurări și servicii bancare,
  • internet,
  • inteligență artificială,
  • blockchain,
  • securitate cibernetică.
Parallax

Vizualizari
897
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri