Claudiu Zamfir

Proprietarul OLX și eMag premiază un tânăr antreprenor

Thumbnail

Fondul de investiții sud-african Naspers, care deține în România platformele de comerț online OLX, eMag și Autovit.ro, a desemnat vineri câștigătorul premiului Fondatorul Anului 2018 - The Naspers Founder Award 2018, pe care îl acordă unui fondator de startup din portofoliul său.

Câștigătorul The Naspers Founder Award 2018 este un polonez, Michał Borkowski (foto-dreapta), cofondator al startupului Brainly. Înființată în anul 2009, la Cracovia, platforma online Brainly, disponibilă și în România, este un fel de site de socializare prin care elevii și studenții pot obține ajutor la teme, meditații sau cursuri de la alți studenți și elevi sau de la profesori ori alte persoane care pot da o mână de ajutor.

În prezent, platforma este folosită de peste 100 de milioane de studenți, elevi, profesori și părinți din 35 de țări. În 2016, Brainly a obținut o investiție de serie B de 16 milioane de dolari, condusă de Naspers.

De asemenea, la ceremonia din capitala Indiei, Delhi, Naspers a acordat The Global Innovation Award 2018 unui număr de 5 manageri de companii din portofoliul fondului sud-african, printre câștigători aflându-se și Mihai Stancu, technical team lead la magazinul on-line românesc eMAG.

Parallax

Vizualizari
2259
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri