Adi Iacob

Nike cumpără un start-up care scanează picioarele utilizatorilor și sugerează produse

Thumbnail

Nike a cumpărat Invertex, un start-up care folosește algoritmi de inteligență artificială și imagistica 3D pentru a analiza picioarele utilizatorilor pentru ca apoi să le sugereze modele și dimensiuni de încălțăminte, anunță compania americană pe site-ul său.

Echipa israeliană "se va concentra pe construirea de inovații pentru a ajuta Nike să deservească milioane de clienți din întreaga lume", spun reprezentanții Nike.

Startup-ul din Tel Aviv, înființat în anul 2015, a dezvoltat o tehnologie care speră că va revoluționa modul în care oamenii cumpără pantofi, folosind inteligența artificială și tehnologia imagistică 3D pentru a analiza picioarele utilizatorilor din magazine și pentru a sugera modele și dimensiuni care să se potrivească cel mai bine, scrie publicația The Times of Israel

Software-ul poate ajuta, de asemenea, la cumpărăturile online, permițând smartphone-urilor să scaneze picioarele prin intermediul unei aplicații și să facă sugestii.

Cu un an în urmă, reprezentanții Invertex au declarat că au închis o rundă de finanțare de tip seed de 2 milioane de dolari, condusă de fondul de investiții israelian OurCrowd. Permoda, un grup de comerț internațional de îmbrăcăminte și încălțăminte, a participat, de asemenea, la runda de finanțare, împreună cu alți investitori business angel.

"Conexiunea și înțelegerea de către Nike a consumatorului lor este de neegalat și așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm echipei", a afirmat David Bleicher, CEO al Invertex.

Parallax

Vizualizari
750
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri