Claudiu Zamfir

Se fac înscrieri: Antreprenorii IMM și startup pot primi îndrumare de la mentori cu experiență

Thumbnail

Antreprenorii români cu firme mici și mijlocii sau startupuri se pot înscrie online într-un program de mentorat realizat de Bursa de valori București (BVB), cu sprijinul Băncii Transilvania, și vor putea fi selectați pentru a avea acces direct la sfaturile și îndrumarea unor oameni de afaceri cu experință.

Programul de mentorat Made in Romania: Liga BVB a lansat în 18 februarie 2019 o noua editie, prin care se doreste incurajarea antreprenoriatului romanesc. Perioada de inregistrare in editia a treia a programului este 18 februarie – 17 martie 2019.

Înscrierea se realizeaza online, pe siteul pe siteul oficial, AICI.

Ulterior, BVB și membrii Comitetului de Nominalizare vor selecta 50 de firme dintre aplicatiile primite, pe trei categorii:

  • start-up-uri,
  • IMM-uri
  • si companii mari.

Vor fi selectate 15 firme finaliste, iar acestea vor beneficia de asistenta si workshop-uri organizate in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, cu subiecte despre branding, marketing, tehnici de vanzare, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternative de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii, listarea la Bursa etc.

Pe lista mentorilor se numără antreprenori cu experiență în startupuri, precum: Mircea Căpățînă (Smart Bill), Marius Ghenea (3TS Capital Partners), Sergiu Neguț (business angel), Dan Rusu (coordonator pentru cercetare, Banca Transilvania), Voicu Oprean (Arobs Transilvania Software).

Parallax

Vizualizari
1690
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri