Raluca Abrihan

Startupuri IT și programatori se vor duela în idei, la Cluj. Înscrieri online

Thumbnail

Startupurile românești de tehnologie și programatorii se pot înscrie online la o sesiune de prezentare de idei de afaceri în fața unor inovatori, respectiv la un hackathon care vor avea loc la Cluj, cu premii totale de 5.000 de euro.

În perioada 8-11 noiembrie va avea loc la Cluj a treia ediție a festivalului de tehnologie TechFest. Timp de 4 zile, experții și pasionații de tehnologie vor putea alege între aproximativ 10 tipuri de formate de evenimente care vor avea loc la ClujHub, Sala Polivalentă și Vivo Cluj-Napoca.

În paralel cu sesiunile TechJam se va da startul MegaHack cu premii totale de 5.000 de euro.

MegaHack este o provocare lansată de către operatorul telecom, partenerul principal al evenimentului, și constă într-un maraton de 24 de ore de programare în care participanții își vor testa abilitățile de a rezolva provocări de business prin dezvoltarea de soluții tech pentru companii.

Înscrierile se fac individual aici și sunt gratuite. Participanții își vor aduce propriile echipamente de lucru (laptop, încărcător etc.). Pe parcursul competiției, echipele vor fi susținute de mentori cu experiență, iar juriul care va desemna câștigătorii este format din reprezentanți ai Vodafone România și alți experți locali.

De asemenea, la Digital Venture Lab, care va avea loc în prima zi a TechFest, startup-urile locale îşi vor putea prezenta soluțiile în fața unor potențiali investitori și a reprezentanților corporațiilor.

Parallax

Vizualizari
373
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri