Claudiu Zamfir

Cele mai tari aplicații din Google Play 2018

Thumbnail

Compania Google a desemnat, marți, cele mai bune aplicații realizate de developeri independenți, prezente în magazinul său, Play.

Ajunsă la cea de-a treia ediție în 2018, ceremonia Google Play Award a premiat aplicații pentru telefoanele mobile cu sistem Android „nu doar pentru că oferă experiențe plăcute utilizatorilor, ci și pentru că au un efect pozitiv în comunitățile lor”.

Aplicațiile premiate sunt împărțite în 9 categorii:

  • 1. Simple Habit. A câștigat secțiunea Standout Well-Being App, dedicată celor mai bune aplicații care „le permit oamenilor să trăiască cea mai bună versiune a vieții lor, demonstrând strategii de design și implicare responsabile”.

 

  • 2. Be my Eyes. A câștigat premiul la secțiunea „Cea mai bună experiență de accesibilitate”, unde s-au întrecut app-uri sau jocuri care permit interacțiunea dispozitivelor pentru persoanele cu dizabilități sau nevoi speciale. Dezvoltatorul aplicației își propune să ajute nevăzătorii.

 

  • 3. Academia Khan - secțiunea „Cel mai bun impact social”, unde au concurat aplicații sau jocuri care au un impact pozitiv asupra comunităților din întreaga lume (axate pe sănătate, educație, răspuns la criză, refugiați, sănătate financiară și strângere de fonduri). Câștigatoarea este o aplicație educațională.

 

  • 4. Aplicația Old Man's Journey, realizată de firma austriacă Broken Rules Interactive Media GmbH. A câștigat secțiunea „Standout Indie”, pentru pentru jocuri de la dezvoltatori independenți care se concentrează pe design artistic, mecanică gameplay și strălucire generală.

 

  • 5. Aplicația Episode, de la Pocket Gems, a câștigat secțiunea „Cel mai bun joc comunitar de construcție”. Aici s-au întrecut jocuri făcute pentru a conecta jucătorii, încurajând interacțiunea socială și construirea comunității.

 

  • 6. BBC Earth: Life in VR. Aceasta este o aplicație a BBC Worldwide (Ltd), o subsidiară a companiei britanice de radio și televizune de stat. În Google Play s-a impus la secțiunea „Cea mai bună experiență de realitate augmentată sau realtate virtuală”. Aici s-au bătut aplicații sau jocuri care oferă experiențe foarte antrenante și imersive, cu utilizare optimă a ARCore sau Daydream UI.

 

  • 7. Flipkart - secțiunea „Standout Build for Billions Experience” - aplicații sau jocuri cu performanță optimizată, localizare și culturalizare pentru piețele emergente. Flipkart este o aplicație de comerț online dezvoltată în India.

 

  • 8. Canva. Aceasta este o aplicație realizată de australienii de la Canva, dezvoltatori de softuri pentru realizarea de prezentări și proiecte grafice.  Această aplicație a câștigat secțiunea „Standout Startup”. S-a remarcat pentru experiența unică pe care i-o oferă utilizatorului, precum și pentru creșterea organică puternică pe care a realizat-o.

 

  • 9. Empires & Puzzles, realizată de Small Giant Games. A câștigat secțiunea „Best Breakthrough Hit”, pentru „designul general excelent, experiența utilizatorului și capacitatea de engagement”.
Parallax

Vizualizari
11855
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri