Raluca Abrihan

Înscrieri Gratuite: Google lansează cursuri de Design Thinking pentru antreprenori

Thumbnail

În perioada aprilie - august 2019, ”Google Atelierul Digital” va derula un nou proiect educațional gratuit în România. Proiectul se adresează tuturor persoanelor care doresc să își îmbunătățească gândirea creativă și să înceapă un proiect inovator, folosind metoda Design Thinking.

Workshop-urile  „Google Atelierul Digital - Inovație prin Design Thinking” se desfășoară, pe durata unei zile întregi, în hub-urile ”Google Atelierul Digital” din:

  • București,

  • Cluj-Napoca,

  • Iași,

  • Timișoara.

  • Constanţa

Pentru fiecare workshop vor fi selectați 20 de participanți după completarea unui formular. 

Înscrie-te la workshop-urile Inovație prin Design Thinking

Design Thinking este o metodă de rezolvare de a problemelor centrată pe oameni, ce pornește de la înțelegerea problemelor utilizatorului prin empatie, continuă cu explorarea de soluții inovative, prototiparea lor rapidă și testarea prototipului. Design Thinking este una dintre metodele folosite de Google pentru a dezvolta produse și idei inovative.

Proiectul își propune să ajungă la 1000 de persoane de pe tot teritoriul României și să susțină mediul întreprinzător românesc. Vor fi organizate 50 de workshop-uri, publicul țintă fiind întreprinzătorii cu o afacere în stadiul de proiect sau într-o fază incipientă. Prima sesiune va avea loc pe 20 aprilie, la București. Înscrierile la workshop-urile „Google Atelierul Digital - Inovație prin Design Thinking” se desfășoară pe toată perioada proiectului, participanții alegând la ce sesiune își doresc să se înscrie.

„Inovează prin Design Thinking” face parte din „Grow with Google”, o inițiativă globală care urmărește să creeze oportunități pentru toată lumea, prin oferirea de cursuri, resurse și consultanță gratuită. Prin intermediul Atelierul Digital, lansat în 2016 in România, Google își propune să sprijine oamenii să își găsească un loc de muncă, să avanseze în carieră sau să își dezvolte afacerea prin dobândirea de competențe digitale, susținând mediul antreprenorial din România.

Harta hub-urilor Google Atelierul Digital, în RomaniaParallax

Vizualizari
8831
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri