Raluca Abrihan

Un startup de testare a jocurilor online primeşte o finanţare de 125.000 Euro la How to Web 2019

Thumbnail

Premiul cel mare pentru „Cel mai bun startup”, de la competiţia Startup Spotlight din cadrul How to Web 2019, în valoare de 125.000 de euro, a fost câștigat de Machinations, un startup care dezvoltă o platformă online ce permite crearea și testarea jocurilor.

Premiul oferit, cea mai mare rundă de investiție acordată la o competiție de startup-uri din țară, a fost sindicalizat de către mai mulți investitori din rețeaua TechAngels, împreună cu fondurile de investiții GapMinder Venture Partners și RocaX.

Următorul premiu, „Cel mai bun pitch”, a fost câștigat de Jobful, o platforma online de recrutare bazată pe gamification, iar premiul pentru „Cea mai bună inovație” a mers către Neurolabs, un business care dezvoltă un produs ce facilitează plata automată a produselor la casă, prin intermediul căruia fondatorii își propun să susțină dezvoltarea sectorului de retail.

De asemenea, în prima zi a How to Web 2019 s-a desfășurat prima ediție a UiPath Automation Awards - competiție organizată de compania UiPath - la care au participat atât start-up-uri din România, cât și din alte țări din Europa. Acestea sunt companii care dezvoltă produse B2B pentru diverse piețe din Europa. Câștigătorii competiției au fost Edward.AI (Polonia) - la categoria „Cel mai bun startup” și SmartDreamers (România) la categoria „Cel mai bun scale-up”.

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește peste 1.500 antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori care sunt în căutare de inspirație și know-how.

Aceștia se întâlnesc anual pentru a interacționa cu experți internaționali și a accesa soluții pentru dezvoltarea de produse și afaceri digitale competitive, obținând o viziune completă asupra creșterii de business-uri dinamice, competitive.

 

Parallax

Vizualizari
1291
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri