Claudiu Zamfir

3 noi depozite destinate închirierii, realizate de Dedeman, primesc undă verde de la Concurență

Thumbnail

Lanțul românesc de hipermarketuri Dedeman, controlat de antreprenorii Adrian și Dragoş Pavăl, va construi, împreună cu un asociat, 3 depozite logistice destinate închirierii, pentru care au primit luni aprobarea Consiliului Concurenței.
 
Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat tranzacția prin care Dedeman SRL și Element Invest Partners SRL au preluat în comun companiile Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL.

Tranzacția constă în asocierea dintre Dedeman și Element Invest Partners în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar - construirea a trei depozite logistice destinate închirierii.

Dedeman are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Element Invest Partners desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management și deține Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL, ambele având ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară.

În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune, constatând faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora, a menționat Consiliul Concurenței.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Dedeman a fost înființat în anul 1992, la Bacău, de frații Adrian și Dragoş Pavăl. În prezent, rețeaua a ajuns la 49 de hipermarketuri axate pe produse de meșterit și bricolaj. 

Parallax

Vizualizari
3411
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri