Adi Iacob

Google: Cursuri gratuite, pe inteligență artificială și machine learning

Thumbnail

Inteligența artificială (AI) este un subiect adus în discuție frecvent în ultimul timp, cu diverse aplicații tot felul de domenii. Această tehnologie poate rezolva probleme complexe și are potențialul de a transforma întregi industrii. 

Google dorește să îi ajute pe cei care vor să învețe despre cum funcționează inteligența artificială și algoritmii Machine Learning — de la cercetători și dezvoltatori, până la afaceri —prin Google AI, potrivit blogului Google.

Machine Learning (ML) se referă la abilitatea mașinăriilor de a învăța pe cont propriu. Softurile bazate pe Machine Learning pot învăța să recunoască diverse lucruri și să realizeze predicții pe baza informațiilor stocate. 

Pentru a ajuta pe toată lumea să înțeleagă cum poate AI să rezolve probleme, Google a creat o pagină numită Learn with Google AI. Acest site oferă modalități de a învăța despre conceptele ML de bază, de a dezvolta și de a perfecționa abilitățile ML și de a aplica această tehnologie în problemele din lumea reală.

De asemenea, Google AI mai include un curs gratuit, numit Machine Learning Crash Course (MLCC). Cursul oferă exerciții și videoclipuri instructive pe care oricine le poate utiliza pentru a învăța și a practica concepte de ML.

Inițial, această introducere rapidă și practică în principiile ML, a fost creată pentru angajații Google.

Până în prezent, peste 18.000 de angajați Google s-au înscris la aceste cursuri rapide, aplicând lecțiile învățate pentru a îmbunătăți calibrarea camerei pentru dispozitivele Daydream, pentru a construi realitatea virtuală pentru Google Earth și pentru a îmbunătăți calitatea streamingului de pe YouTube.

Parallax

Vizualizari
4124
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri