Claudiu Zamfir

Înscrieri online: Cursuri gratuite de antreprenoriat pentru liceeni, la București

Thumbnail

Liceeni din toată țara se pot înscrie online, până pe data de 20 decembrie 2019, pentru a putea câștiga una dintre cele 5 burse oferite de Banca Transilvania, care permit participarea gratuită la cursuri de antreprenoriat organizate la București, la Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival.

Evenimentul se adresează liceenilor din toată țara, care sunt în clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a. Cinci dintre participanți vor beneficia gratuit de experiența Spark Week, datorită Burselor Founders by BT, au informat, luni, organizatorii, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.  

Pentru a aplica la o bursă, se completează online formularul de înscriere până pe data de 20 decembrie 2019.

Dintre aplicanți, vor fi selectați cei mai buni 5 care dovedesc în aplicația lor că au motivație și spirit antreprenorial. Iar cei care nu obțin o bursă, pot beneficia de reduceri de grup dacă vin cu prietenii.

Ajunsă la ediția a doua,  Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival va avea loc în perioada 6 - 11 ianuarie 2020, în București.

Experiența de 6 zile va aduce la un loc, în total, peste 30 de liceeni, care vor testa ce înseamnă antreprenoriatul, dacă li se potrivește ca opțiune de carieră și vor dobândi abilități utile în acest domeniu.

Pe parcursul taberei, ei vor discuta cu antreprenori, vor vizita business-uri, vor participa la workshop-uri de marketing, idea generation, dezvoltare de business și își vor testa și vinde serviciile sau produsele către clienți.

Tinerii vor discuta cu fondatorii și managerii unor companii ca: Google & Youtube, 5 to Go sau Jerry’s Pizza.

Prima ediție Spark Week a avut loc între 26 și 31 august 2019 și a reunit 36 de liceeni care au interacționat cu 20 de antreprenori și experți. Prin testarea ideilor lor de business, cei 36 de tineri au strâns 2.000 de euro pentru #NoiFacemUnSpital, în mai puțin de 24 de ore.

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA - The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, unde studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să-și dezvolte o afacere. Spark Week se va desfășura la sediul facultății  (București, str. Semilunei, nr 4-6), dar și în diverse alte locații din capitală (sediile altor afaceri, locații outdoor, cafenele).

Spark Week este organizat în parteneriat cu Banca Transilvania, care oferă cele 5 Burse Founders by BT și susține desfășurarea întregului eveniment. Banca Transilvania susține activ educarea noii generații și prin proiecte extrașcolare, proiecte care să-i ajute pe tineri să-și dezvolte diferite aptitudini: de business, relaționare, public speaking, leadership.

Una dintre bursierele de la prima ediție, Ramona Dumitru, clasa a X-a, spune:

„Participarea la Spark Week a fost o experiență unică. Întâlnirile cu antreprenorii, lucrul în echipă, colegii, coordonatorii, atmosfera extraordinară și tot ceea ce am trăit în acele zile m-au ajutat să-mi descopăr calități, să gândesc eficient și rapid, și să scap de teama de a vorbi în public. Simt că după timpul petrecut în tabără, am devenit o persoană mai responsabilă, mai încrezătoare în sine și mai hotărâtă. Sunt recunoscătoare Băncii Transilvania, pentru inițiativa de a sprijini tinerii care doresc să investească în ei și în viitorul lor.”

Parallax

Vizualizari
664
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
E.
Luminita
O idee foarte buna, felicitari BT!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri