Smile Media

[P] Campioni în business: Antreprenoriatul din România crește, însă ne lipsește know-how-ul despre cum să facem, cum să construim companii

Thumbnail

Gala Campioni în Business a avut loc pe 27 noiembrie și a reunit peste 200 de antreprenori, consultanți și experți. În cadrul acesteia au fost premiați 5 campioni din zona Munteniei și a fost numit Antreprenorul Anului 2019, Mihai Marcu, președintele consiliului de administrație Medlife. Totodată, au fost premiate pentru implicarea lor în comunitate și Mama Pan, brutăria care sprijină femeile defavorizate, dar și FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Bogdan Speteanu - BCR

În acest proiect, practic este vorba despre performanță, despre recunoașterea valorilor și despre descoperirea unor modele. 

Ionuț Sas - PWC

Îmi aduc aminte discuțiile noastre inițiale, erau legate de imaginea pe care un antreprenor o are în România, imagine care era dată de terminologia "patron", nu neapărat într-un sens foarte pozitiv.

Mihai Marcu - Medlife

Antreprenoriatul din România crește.  Cred că o componentă este cea a curajului și a dorinței de a face și o componentă iarăși importantă a școlii, a te uita în jur și a vedea exemple.

Ioan Iacob- Qualitance

România are un spirit foarte interesant și o cultură propice antreprenoriatului. Ne lipsește foarte mult know-how-ul despre cum să facem, cum să construim companii și cum să facem business.

George Ogăraru - FC Viitorul

Este încurajator pentru cei care încep și au nevoie de curaj pentru a începe un business în România. Este un mod de recunoaștere și cu toții cred că avem nevoie de recunoaștere la un moment dat.

Horațiu Vasilescu - Teilor

Dacă vrei să faci diferența, nu trebuie doar să aștepți ca unele lucruri să se întample ci din contra, trebuie să faci totul și încă ceva pentru a atinge un anumit obiectiv.

Dumitru Popescu - Pop Industry

Un antreprenor de succes trebuie să aibă în primul rând voință și putere pentru că în spatele oricărui business este o muncă enormă care nu se vede și sunt zbateri și multe provocări.

Irina Sorescu - Mama Pan

E o oportunitate să simți nevoia din piață, să simți trend-ul și să începi să faci ceva inovator ca să răspunzi nevoii respective și asta o poate face doar un antreprenor.

 

Parallax

Vizualizari
1091
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 380
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri