Raluca Abrihan

Burse pentru liceenii interesaţi de antreprenoriat: Cine se poate înscrie

Thumbnail

Bursele Founders by BT susțin liceenii să participe la Spark Week, un festival de antreprenoriat din România unde tinerii vor interacționa cu domeniul de business. Cine se poate înscrie şi cum se va desfăşura evenimentul.

Între 26 și 31 august 2019, în București, are loc Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival. Acesta este o experiență de 6 zile în care peste 40 de liceeni vor interacționa cu domeniul de business din diverse unghiuri: discuții cu antreprenori de succes, vizite la business-urile acestora, workshop-uri de vânzări, marketing, dezvoltare de business, construirea unui produs, testarea și vinderea lui către clienți reali, precum și alte activități și provocări distractive.

Festivalul se adresează liceenilor din toată țara, care tocmai trec în clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a. Opt dintre participanți vor beneficia gratuit de experiența Spark Week, datorită Burselor Founders by BT.

Pentru a aplica la o bursă, se completează online formularul de înscriere. Dintre aplicanți, vor fi selectați cei mai buni 8 care dovedesc în aplicația lor că au spirit antreprenorial și înclinații către acest domeniu. Pentru a demonstra aceste abilități, tinerii sunt întrebați în formularul de înscriere despre activitățile anterioare (școlare, extra-școlare, voluntariat, hobby-uri etc.), despre motivația lor de a participa și despre planurile de viitor în mediul business.

În cadrul Spark Week, participanții vor avea ocazia:

  • Să discute cu fondatorii și managerii unor business-uri și organizații precum: UNTOLD & NEVERSEA, Therme București, Banca Transilvania, Mercato Communale, M60, Mamizza, Trend Consult, Asociația Dăruiește Viață, StartCasa, Brand Architects, Tudor Personal Tailor și altele

  • Să învețe prin activități care îmbină practica și teoria: ateliere de marketing, vânzări și gândire antreprenorială etc

  • Să descopere de la antreprenori de succes cum să construiască o afacere de la zero

  • Să lucreze în echipă

  • Să exerseze limba engleza în mediul de business

  • Să își facă mulți prieteni cu interese comune

  • Să fie incluși în comunitatea de antreprenori și viitori antreprenori EA - The Entrepreneurship Academy

  • Să se distreze, participând la un alt fel de festival

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA - The Entrepreneurship Academy, facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, unde studenții învață practic cum să își construiască și să își dezvolte o afacere. Spark Week se va desfășura la sediul facultății (București, str. Semilunei, nr 4-6), dar și în diverse alte locații din capitală (sediile altor afaceri, locații outdoor, cafenele).

În caz că înscrierile pentru burse vor fi mai dificil de departajat, organizatorii pot contacta telefonic aplicanții. Taxa de participare la Spark Week este de 950 lei pentru cei înscriși până pe 9 august și acoperă toate experiențele de învățare, mesele și materialele, însă nu și cazarea și transportul pentru cei care vin din afara Bucureștiului. De asemenea, există și reduceri de grup pentru 2 sau 4 persoane.

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat în parteneriat cu Banca Transilvania, care oferă cele 8 Burse Founders by BT și susține desfășurarea întregului festival. "Pentru BT, implicarea în acest program este un nou mod de a contribui la educația antreprenorială a noilor generații", se arată în comunicatul transmis de organizatori.

 

Parallax

Vizualizari
627
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri