Raluca Abrihan

Brad Smith, preşedintele Microsoft, vine în România

Thumbnail

Preşedintele Microsoft Brad Smith vine la Bucureşti, invitat la un eveniment dedicat tehnologiei. Avocat renumit în Statele Unite, Smith se află la conducerea companiei IT din 2015 când a fost numit preşedinte de către CEO-ul Microsoft, Satya Nadella.

“Brad Smith joacă un rol central în eforturile companiei în arii critice care se află la intersecţia dintre tehnologie şi societate, incluzând securitatea cibernetică, intimitatea datelor, inteligenţa artificială, drepturile omului, imigraţia, filantropia şi sustenabilitatea mediului”, a scris pe reţeaua LinkedIn Daniel Rusen, directorul de marketing şi operaţiuni al Microsoft România.

El va fi prezent la un eveniment dedicat tehnologiei, din data de 24 octombrile, la Palatul Parlamentului.

Brad Smith (60 de ani) s-a alăturat companiei Microsoft în 1993. Este absolvent al Princeton University şi Columbia Law School, a fost grefier până în 1986 când s-a alăturat firmei de avocatură Covington&Burling. În Microsoft, a condus timp de trei ani echipa de Legal and Corporate Affairs din Europa a companiei, iar după 2000 a câştigat procese importante ale companiei cu autorităţile Statelor Unite şi a condus negocieri legate de acuzaţiile de încălcarea legii antitrus la nivel de Comisie Europeană.

De asemenea, el este autorul cărţii "Tools and Weapons: The Promise and the Peril of the Digital Age" (Instrumente și arme: Promisiunea și pericolul erei digitale).  

 

 

Parallax

Vizualizari
1152
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri