Adi Iacob

Aplicația dezvoltată de români care te ajută să-ți faci prieteni în locul în care te afli. 50.000 de descărcări în Spania

Thumbnail

Floca, o aplicație de Friending făcută de o echipă de ieșeni, fost lansată luna aceasta în Spania, și a ajuns la peste 50.000 de descărcări în prima săptămână de la lansare. 

Aplicația ajută utilizatorii să interacționeze prin intermediul funcției de chat și de localizare.

Mai exact, un utilizator poate intra în contact cu alții din proximitate prin intermediul GPS-ului de pe telefon, având posibilitatea în același timp să inițieze discuții fără niciun fel de filtru sau barieră, potrivit unui comunicat de presă remis StartupCafe.

Aplicația se adresează atât celor care vor să cunoască noi oameni, cât și celor care vor să rămână în contact cu prietenii lor – în cazul zonelor aglomerate, precum festivalurile sau evenimentele mari, funcția de localizare îi ajută să rămână în contact cu grupul.

Floca a fost dezvoltată de Inovatie Alia, o firmă de tehnologie din Iași. Denumirea aplicației este un acronim care reunește funcțiile principale ale acesteia: Friends, location și chat around.

În ceea ce privește piața din Spania, echipa de români urmărește ca până la finalul acestui an să înregistreze peste 100.000 de utilizatori activi lunar. Aplicația va fi lansată în iunie și în România, dezvoltatorii dorind să ajungă la peste 10.000 de utilizatori activi în prima lună de la lansare.

Segmentul de vârstă principal al aplicației este publicul tânăr, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, dar nu exclusiv. 

Parallax

Vizualizari
2708
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri