Claudiu Zamfir

Idee de afacere în România: Clienții sparg diverse chestii, să-și verse nervii, în anger room

Thumbnail

Un român a deschis în București o așa-numită ”anger room”, o cameră a furiei în care clienții vin să spargă diverse obiecte pentru a se detensiona.

La Break Room, bucureștenii plătesc între 50 şi 150 lei să spargă obiecte într-un mediu controlat, se arată într-un comunicat al afacerii, citat, marți, de News.ro.

Un concept întâlnit de ceva vreme în străinătate, Break Room se vrea un loc în care clienții pot să se distreze sau chiar să scape de stres, distrugând obiecte care nu mai sunt de folos nimănui, cu bâta de baseball, cu ranga sau cu barosul.

Break Room Bucureşti funcționează într-o hală industrială. Aici sunt 3 spaţii delimitate, unde clienţii pot sparge  electronice mari şi mici, obiecte de bucătarie și de baie, sticlă, ceramică sau porţelan.

„Activitatea din Break Room este pur recreaţională, nu are pretenţii terapeutice şi de fapt nicio altă pretenţie în afară de o oferi porţie bună de fun, eliberare şi relaxare. Ne adresăm bucreştenilor care caută o modalitate inedită de a scăpa de stress-ul cotidian, de a încerca ceva nou şi de a se distra alături de prieteni”, spune Marius Neagoie, fondator Break Room.

El spune că a investit iniţial 15.000 de euro. De banii aceștia a amenajat  hala şi a spaţiile de break room, a cumpărat echipamente de siguranţă și și-a făcut promovare.

Antreprenorul român crede că va avea 50 de clienţi pe zi în timpul săptămânii şi 100 în week-end. Astfel, ar ajunge la pragul de rentabilitate în primele 3 luni.

Parallax

Vizualizari
1842
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri