Smile Media

VIDEO Conferința Deloitte „Factura electronică - cum ne pregătim pentru go live?”

deloitte

Proiectul legislativ pentru implementarea facturării electronice în România, publicat recent, vine ca urmare a derogării obținute de România pentru introducerea sistemului RO e-Factura începând cu 1 ianuarie 2024.

Sfera de aplicare va fi amplă (tranzacții B2B, B2G, precum și tranzacții realizate de nerezidenți), iar sancțiunile menționate sunt semnificative. Cu trei luni rămase până la implementare, toți contribuabilii care vor intra sub incidența raportării trebuie să înceapă pregătirile de implementare.

 

În acest context, Deloitte România a organizat videoconferința „Factura electronică - cum ne pregătim pentru go live?", în data de 4 octombrie 2023, de la ora 10:00, care a fost transmisă live pe Hotnews.ro și pe Facebook.

Dacă doriți să primiți prin e-mail, imediat după încheierea conferinței, prezentarea susținută de experții Deloitte, vă rugăm să vă înregistrați aici.

Articol susținut de Deloitte

Parallax

Vizualizari
394
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.438
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.09

rating: 1.438

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 286
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri