Smile Media

Top avantaje pentru care merită să investești într-un apartament în Pipera

Apartament

În ultimii ani Pipera a devenit una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din București atât pentru cei care doresc să aibă o locuință de top care combină confortul și accesibilitatea cu stilul urban contemporan, cât și pentru investitorii în domeniul imobiliar.

Dezvoltarea zonei, facilitățile și infrastructura modernă au făcut ca prețurile locuințelor situate aici să fie mai mari decât cele din alte cartiere din București, însă avantajele pe care le oferă un apartament cu 3 camere Pipera, spre exemplu, sunt cu mult peste beneficiile pe care le poți obține prin achiziționarea aceluiași tip de locuință în Titan sau Berceni.

În cazul în care te întrebi dacă merită cu adevărat să investești într-un apartament în Pipera, răspunsul este categoric, da. Și asta mai ales datorită avantajelor pe care ți le poate oferi această zonă dar și a posibilității de a-ți recupera investiția și de a face profit într-un timp scurt.

Iată care sunt cele mai importante avantaje pe care ți le oferă zona Pipera în ceea ce privește achiziția unei locuințe:

Localizare excelentă și infrastructură modernă

În primul rând, Pipera a căpătat popularitate datorită localizării sale excelente, fiind aproape de arterele de circulație care conectează zona de nord a Bucureștiului cu restul orașului.

De asemenea, accesul rapid spre autostradă, șoseaua de centură și proximitatea față de Aeroportul Internațional Henri Coandă facilitează deplasările și reduc considerabil timpul petrecut în trafic.

În plus, zona dispune de o infrastructură modernă care include drumuri bine întreținute și acces facil la mijloacele de transport în comun.

Locuințe cu design modern, spațiu generos și facilități de top

Apartamentele din Pipera sunt proiectate pentru a oferi un nivel ridicat de confort și lux. Finisajele de calitate superioară, dotările moderne și designul elegant sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac ca aceste locuințe să fie extrem de atractive.

De asemenea, apartamentele sunt adesea situate în complexuri rezidențiale moderne, care oferă o gamă largă de facilități pentru a te putea bucura de un stil de viață de top. Acestea pot include piscine, săli de fitness, locuri de joacă pentru copii, spații verzi, parcări subterane și securitate 24/7.

Proximitatea față de clădirile de birouri, instituții de învățământ și centre comerciale

Pipera este o zonă ideală atât pentru corporatiști și antreprenori, cât și pentru famiiliile care au copii datorită proximității acesteia față de toate punctele de interes.

Locația este perfectă pentru cei care lucrează în centrele de afaceri din apropiere precum IRIDE, Novo Park, North Gate, Global City, Swan Office Park sau Pipera Business Tower, deoarece multe dintre companiile multinaționale și-au plasat birourile aici. Astfel, cei care locuiesc și lucrează în această zonă petrec mult mai puțin timp în trafic și au un acces mai rapid la locul de muncă.

De asemenea, zona este potrivită și pentru familii întrucât aici sunt sediile a numeroase școli și grădinițe internaționale de prestigiu. Școala Americană, Lycée Français Anna de Noailles, British School, Little London International Academy sau Olga Gudynn International School sunt doar câteva exemple dintre acestea.

În plus, în apropiere se găsesc centrele comerciale mari precum Băneasa Shopping City și Promenada Mall care deservesc nevoile zilnice de cumpărături dar care pun la dispoziție și modalități perfecte de petrecere a timpului liber.

Mediu curat și verde

Pipera se remarcă și printr-un mediu curat și verde, oferind locuitorilor săi un aer mai curat și mai puțin poluat decât centrul orașului. Parcurile și spațiile verzi din zonă, precum Herăstrău și Pădurea Băneasa, sunt perfecte pentru plimbări relaxante, jogging sau activități în aer liber cu familia, aceasta contribuind la o calitate superioară a vieții și la un stil activ și sănătos.

Investiție pe termen Lung

Achiziționarea unui apartament în Pipera poate fi considerată și o investiție inteligentă pe termen lung. Datorită cererii ridicate și a dezvoltării rapide a zonei, proprietățile din Pipera au un potențial mare de apreciere în timp. Astfel, pe lângă confortul și avantajele pe care le obții imediat, poți beneficia și de o creștere a valorii proprietății pe termen lung.

 

Astfel, investiția într-un apartament în Pipera vine cu numeroase avantaje care fac ca această zonă să fie una dintre cele mai atractive din București. Dezvoltarea urbanistică rapidă, proximitatea față de centrele de afaceri și instituții de învățământ, facilitățile de top și oportunitățile de investiție profitabile sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să alegi Pipera ca destinație pentru noua ta locuință.

Articol susținut de Firsestates.ro

 

 

 

Parallax

Vizualizari
47
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri