Claudiu Zamfir

Două tinere românce au atras o finanțare de 192.000 EUR pentru platforma lor de servicii de înfrumusețare și masaj la domiciliu

Thumbnail

Două tinere și-au deschis, în anul 2020, în plină pandemie COVID-19, o platformă online prin care românii comandă servicii de înfrumusețare și masaj la domiciliu, iar acum startup-ul lor a primit o finanțare  de capital de risc de 192.000 de euro de la un grup de investitori.

Startup-ul Glow2Go, fondat de Daniela Pădurariu şi Raluca Enache, a obținut investiția pre-seed de la un grup de business angels din comunitatea Bravva și de la alți investitori, potrivit unui comunicat transmis joi StartupCafe.ro. Lansată în 2022 sub coordonarea Ilincăi Păun, comunitatea de business angels Bravva susține startup-uri fondate de femei.

Cele două antreprenoare care au fondat platforma online Glow2Go, Daniela Pădurariu şi Raluca Enache, au vârsta de 23 de ani și s-au întâlnit când urmau cursurile  The Entrepreneurship Academy (2018-2022), unde predă și investitoarea Ilinca Păun.

Lansată în anul 2020, Glow2Go este o platformă online de servicii de înfrumusețare și relaxare la domiciliu, care își propune să ofere „experiențe personalizate prin intermediul unor experți certificați și verificați”. În prezent, pe platformă figurează 30 de profesioniști în servicii de coafor, frizerie, machiaj, manichiură, masaj, yoga, ce activează în București și în unele localități din jur.

„Înainte să demarăm proiectul, am validat ideea cu peste 500 de femei pe care le-am intervievat și am descoperit că există o nevoie reală ca salonul să vină acasă în loc să se deplaseze ele la salon. Pandemia ne-a ajutat să lansăm chiar mai repede acest serviciu, dar creșterea importantă o planificăm în următorii ani, pe fondul dorinței în creștere a clienților nostri să rezolve eficient și confortabil problemele din zona de frumusețe și wellness. Misiunea noastră este să schimbăm și să ușurăm modul în care oamenii au parte de servicii de înfrumusețare și relaxare, aducându-le în confortul casei experți pasionați, certificați și verificați. În același timp, ne propunem să oferim experților din domeniu un flux constant de clienți și șansa de a lucra într-un mod organizat, după bunul plac” - a spus Raluca Enache, cofondatoare Glow2Go.

Startup-ul va folosi investiția atrasă pentru a-și construi echipa și a-și dezvolta platforma tehnologică.

„Vom folosi fondurile pentru a construi o echipă ambițioasă și muncitoare, pentru a crește numărul de servicii și experți parteneri, precum și pentru dezvoltarea platformei tehnologice pentru ca experiența online și offline sa fie ușoară și extrem de placută. Vrem să dezvoltăm opțiuni de abonamente și pachete de servicii cât mai personalizate pentru fiecare client și totodată să îmbunătățim experiența pentru fiecare utilizator în parte. Pe lângă capitalul pentru dezvoltare, am câștigat în compania noastră parteneri valoroși, a căror experiență și know-how ne vor fi de mare ajutor în călătoria noastră antreprenorială” - a spus Daniela Pădurariu, cealaltă cofondatoare.

Bravva - investiții de câte 5.000 - 50.000 EUR în startup-uri

Investitorii din comunitatea Bravva spun că investesc tichete între 5.000 EUR și 50.000 EUR în startup-uri fondate de femei sau de echipe mixte ce activează în diverse sectoare de activitate. Un interes deosebit este acordat soluțiilor digitale la probleme din sănătate, educație, energie verde, mobilitate, productivitate, management financiar sau parenting. Accesul în comunitate se realizează printr-un abonament anual ce oferă acces la evenimente și oportunități de educație și investiție. În echipa de membri fondatori ai comunității se găsesc nume cu reputație în business și cu impact în societate – Raluca Fiser, Sonia Nastase, Carmen Sebe, Nevenca Doca, Nina Bratfalean, Simona Lapusan, Carmen Ivan si Ana Maria Andronic, interesate să investească capital, timp și resurse, alături de startup-uri fondate de femei inovatoare și creative.

„Bravva Angels este o rețea de membri cu experiență ce doresc să devină business angels și să susțină cu prioritate start-upuri fondate de femei sau de echipe mixte, prin investiții financiare, mentoring și educație. Bravva Community este locul de întâlnire și învățare continuă, cu scopul de a vedea cat mai multe femei antreprenoare la masa investițiilor, cu idei ce rezolvă probleme reale pentru o viață mai bună. Femeile excelează atunci când fac afaceri într-un mediu imprevizibil, prin perseverență și dorință permanentă de învățare și adaptare. Le preocupă viitorul, sustenabilitatea și autenticitatea soluțiilor create. Echipa Glow2Go este un astfel de exemplu și sunt foarte bucuroasă ca ele deschid drumul finanțărilor realizate de comunitatea noastră”, a declarat Ilinca Păun, fondatoarea Bravva Angels.

Parallax

Vizualizari
3015
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri