Răzvan Tătaru

Târg de cadouri de primăvară, în centrul Bucureștiului

Afiș Mezanin Market

Peste 70 de artiști și antreprenori locali vor fi prezenți la un târg de primăvară, care se va desfășura de-a lungul a trei weekend-uri, la Palatul Universul din București.

„Mezanin Market de primăvară” va avea loc în weekend-urile de 10-11, 24-25 februarie și 2-3 martie, între orele 10-19. Acesta este organizat la Palatul Universul (str. Ion Brezoianu, nr. 23-25), iar intrarea este liberă.

De la haine și mărțișoare la huse pentru cărți și produse de băcănie, ilustrații și decorațiuni speciale, vizitatorii vor putea vedea și cumpăra cadouri de la artiști și antreprenori autohtoni.

După 6 ani de evenimente, Mezanin Market continuă să ofere o platformă pentru comunitate și antreprenorii locali.

Fiecare sfârșit de săptămână aduce cu el oportunități noi de a găsi cadouri unice și de a susține economia locală. Ne dorim ca această perioadă să vină cu descoperiri și optimism pentru un 2024 mai luminos”, spune Silvia Floareș, fondatoarea Mezanin Market.

#MezaninMarket este un proiect al Asociației Antrepriza Culturală, ce promovează și încurajează antreprenorii locali, artiștii independenți și spiritul antreprenorial prin programe și întâlniri culturale. Evenimentele continuă să ofere o oportunitate relaxată pentru oameni să cunoască antreprenorii din România și să descopere produsele lor, contribuind astfel la susținerea economiei locale.

Parallax

Vizualizari
137
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri