Răzvan Tătaru

Un tânăr antreprenor român și-a vândut afacerea și acum caută startup-uri care au nevoie de investiții

Eduard Burghelia

Antreprenorul Eduard Burghelia, care a vândut platforma de analiză financiară Confidas, s-a alăturat unui holding de investiții pentru startup-uri și afaceri românești, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Burghelia se alătură holding-ului V7 Capital, specializat în susținerea și dezvoltarea start-up-urilor și business-urilor românești, ca Venture Partner.

Din noua sa poziție, Eduard Burghelia va fi responsabil de identificarea start-up-urilor și business-urilor promițătoare în care V7 Capital urmează să investească, contribuind astfel la creșterea portofoliului companiei.

În plus, acesta va oferi expertiză strategică și sprijin pentru companiile în care holdingul a investit deja pentru a le ajuta să-și maximizeze potențialul de dezvoltare și inovare.

L-am cooptat pe Eduard în echipa V7 deoarece ne-am dorit un partener care să înțeleagă foarte bine contextul start-up-urilor și business-urilor din România și să fie familiarizat cu abordarea noastră, dar, mai ales, care să găsească oportunități de investiții care să se plieze pe ADN-ul nostru de investitori implicați. Cu experiența sa în antreprenoriat și în dezvoltarea Confidas, el aduce o perspectivă valoroasă la V7 și suntem convinși că va contribui semnificativ la misiunea noastră de a susține inovația și creșterea în industria start-up-urilor”, a menționat Iulian Cîrciumaru, Founder & Managing Partner, V7 Capital.

Cunosc echipa V7 de când aveam 19 ani, aceștia investind în Confidas încă din primul moment. De-a lungul ultimilor 7 ani, am construit o relație de încredere și respect reciproc. Mă bucur că voi avea ocazia să-mi folosesc rețeaua de contacte și experiența acumulată până acum pentru a sprijini companiile din portofoliul V7. De asemenea, pentru mine este o oportunitate excelentă să explorez și să înțeleg industrii și tehnologii emergente, ceea ce îmi alimentează constant spiritul antreprenorial”, a declarat Eduard Burghelia.

Eduard Burghelia a lansat Confidas, o platformă de analiză financiară a companiilor, în anul 2019. Startup-ul a reușit să atragă investiții din diverse surse, inclusiv V7 Capital și GapMinder. În 2023, acesta a vândut platforma către Termene.ro, tranzacție despre care am mai scris pe StartupCafe.ro.

Parallax

Vizualizari
4763
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri