Smile Media

StartUp-ul Decoshift strânge a 3-a rundă de finanțare pentru a putea integra volumul de clienți

deco shift

DecoShift este startup-ul care unește piața imobiliară cu piața showroom-urilor de amenajări, printr-o aplicație care nu trebuie instalată dar funcționează pe orice laptop, telefon sau tabletă. Apartamentele se vizualizează în timp real, iar vizitatorii își fac designul casei și descarcă imagini realiste, cantități de materiale și costurile acestora. Totul în câteva minute. Astfel dezvoltatorii imobiliari își vând apartamentele, iar magazinele produsele.

Mai multe despre aplicație, în articolul anterior: “DecoShift, aplicație care unește piața imobiliară cu showroom-urile de finisaje, caută o finanțare de 300.000 de euro”

Noile update-uri sunt despre integrarea pe piață a aplicației:

          DecoShift și-a mărit de curând echipa aducând un agent de vânzări care să integreze aplicația în piață. Fiind vorba despre o soluție nouă, rolul lui Cristian este de a face cunoscut produsul în fața dezvoltatorilor imobiliari și al showroom-urilor. Prezentarea acestei soluții a adus un răspuns foarte optimist din piață.

Modelul de business fiind B2B2C, unde partenerii noștri sunt business-uri din piața imobiliară, iar beneficiarul final este persoana care își cumpără și amenajază locuința. Business-ul este explicat grafic mai jos.

Decoshift

Prima reacție a pieței:

          Metoda de colaborare cu partenerii funcționează în două etape, una gratuită de probă iar apoi plătită. Primele două luni de vânzări au însemnat abordarea clienților și acumularea de feedback, urmând conversia din varianta gratuită în varianta plătită. Dacă înainte exista un colaborator nou pe lună, acum după ce s-a investit în procesul de vânzare, există minim 3 colaboratori săptămânal creeânduse o listă de așteptare, care se mărește zilnic. S-a ajuns la un număr de 15 proiecte imobiliare în așteptare.

 

Provocările actuale:

          Echipa este compusă din Sălăgean Sergiu (CEO), Radu Cernescu (CTO), Cristian Dumitru (vânzări). Există mulți tineri profesioniși care și-ar dori să se alăture startup-ului, ajutându-l să livreze aplicațiile promise. În acest moment, CTO-ul Radu trebuie să facă integrarea clienților și development în același timp. DecoShift ia în serios feedback-ul primit din utilizarea reală și îl integrează cu fiecare nou client, astfel aplicația dezvoltându-se constant conform pieței.

          O nouă rundă de finanțare ar asigura continuarea și scalarea produsului în piață. Dacă suma investită ar depăși 100.000 euro, asta ar permite o investiție importantă în domeniul inteligenței artificiale care ar duce totul la alt nivel. Soluția de inteligență artificială ar permite oricărui om să încarce planul casei și să-și vizualizeze locuința în câteva secunde.

Planuri de viitor:

          Cu o nouă rundă de investiție, Decoshift va reusi să acapareze toată piața imobiliară din România plus câteva showroom-uri, să finiseze aplicația și s-o testeze în alte piețe internaționale.

Avem în plan și finaliza programului de Inteligență Artificială care le va deschide oportunitatea publicului larg și se va elimina munca manuală. Funcția de A.i. este deja începută și prototipul de funcționare este aproape gata, însă mai sunt ajustări de făcut și de antrenat algoritmul.

Ulterior, se va investi în marketing, P.R. și se vor aduce mai multi tineri talentați într-un spațiu de birou potrivit unui startup. Se va intra accelerat pe piața internațională, pentru că viteza de creștere a clienților și veniturilor va fi direct proporțională cu posibilitățile financiare.

Anul viitor se vor accesa investitori de tip Venture Capital, care vor crește valoarea acțiunilor actuale pe baza numărului de clienți, a veniturilor și a vitezei de creștere.

www.decoshift.com

sergiu@decoshift.com

Articol susținut de DecoShift

 

Parallax

Vizualizari
1674
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.438
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.09

rating: 1.438

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 294
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri