Denisa Crăciun

Startup-ul românesc Vestinda, acceptat la acceleratorul Techstars Boston 2023, pentru proiecte crypto

Fondatorii Vestinda

Startup-ul românesc Vestinda, care a lansat un marketplace pentru automatizarea tranzacționării și investițiilor în Web3, a fost acceptat în acceleratorul Techstars Boston, dedicat startup-urilor crypto și blockchain, și plănuiește intrarea pe piața din SUA.

Vestinda, o platforma lansată în 2021 de Alin Breaban și Diana Drăjneanu, reunește investitori, traderi și brokeri și își propune să democratizeze accesul la portofolii complete și la algoritmi avansați de investiții.

Platforma facilitează accesul la strategii de testate și comunități, automatizări și algoritmi inteligenți pentru a investi în crypto, astfel încât oricine să își poată construi un portofoliu diversificat fără a necesita cunoștințe de programare, susțin fondatorii.

„Suntem încântați să facem parte din cohorta Techstars Crypto Boston 2023. Aceasta este o piatră de hotar importantă pentru compania noastră și suntem încântați să învățăm de la cei mai buni din industrie și să ne facem conexiuni valoroase pe măsură ce ne extindem pe piața din SUA. Suntem încrezători că timpul petrecut în Statele Unite, interacționând cu investitori din Boston și Miami și comunitățile locale Web3, va fi o experiență transformatoare pentru compania noastră și pentru noi”, a declarat Alin Breaban, CEO al Vestinda.

În total, 12 startup-uri au fost acceptate la accelerator.

Lista completă a startup-urilor acceptate la Techstars Boston

 1. Armur AI (Bengaluru, India) - O suită de instrumente pentru securizarea și monitorizarea produselor Web3.
 2. Aya Gigs (Accra, Ghana) - Oplatformă Web3 ce folosește instrumentele de predicție a datelor pentru a conecta oamenii cu angajatorii globali.
 3. Column (New York) - O rețea descentralizată.
 4. Ephere Football (Bogotá, Columbia) – Creează experiențe în care fanii devin proprietarii cluburilor de fotbal.
 5. ezWiFi (Islamabad, Pakistan) - O rețea wireless descentralizată care permite persoanelor și firmelor să opereze rețele WiFi subvenționate de agenți de publicitate.
 6. Hyphen (San Francisco, California) - Infrastructură pentru tranzacționare DeFi.
 7. Made With Black Culture (Los Angeles, California) - Folosirea blockchain-ului pentru a proteja creativitatea.
 8. Moja (Londra, UK) - Produse crypto și fiat pentru familie și prieteni care economisesc peste granițe.
 9. Moss (Cambridge, Massachusetts) - Un hub și un instrument care previne supraîncărcarea de informații pentru utilizatori și permite companiilor web2 să-și implice clienții într-o experiență web3 simplificată.
 10. Reibase (Brooklyn, New York) - Un protocol pentru „tokenizarea” codului sursă deschis și pentru a crea o nouă dinamică de stimulare între participanții la proiect și utilizatori.
 11. Test Jar Labs (Santa Monica, California) - Un studio de jocuri care creează un nou gen de MOBA și luptă împotriva jocurilor Web3.
 12. Vestinda (București, România) - Tehnologie pentru tranzacționare și investiții în Web3 și nu numai. Soluții zero-code pentru automatizarea, creșterea și protejarea portofoliilor.

Prin participarea la Techstars Crypto Boston, Vestinda va avea ocazia să-și dezvolte în continuare tehnologia și să interacționeze cu potențiali clienți și parteneri din spațiul crypto și Web3.

În prezent, startup-ul are primii clienți plătitori, peste 25 de milioane de dolari au fost tranzacționați prin platforma sa și a lansat un algoritm de tranzacționare crypto în colaborare cu un trader profesionist.

Techstars Crypto Boston este un program de accelerare de 13 săptămâni care se concentrează pe sprijinirea startup-urilor early-stage în spațiul crypto și blockchain.

Pe tot parcursul programului, startup-urile participante vor avea ocazia să învețe de la experți din industrie, să primească mentorat personalizat și să participe la ateliere educaționale săptămânale care acoperă subiecte precum dezvoltare de produse, strângere de fonduri și marketing.

Techstars Crypto Boston se încheie cu un Demo Day, în care startup-urile participante au șansa de a-și prezenta companiile în fața unor investitori și lideri din industrie din SUA.

Parallax

Vizualizari
378
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri