Denisa Crăciun

Un startup românesc de training pentru angajați primește 100.000 EUR finanțare

Robert Blaga, fondator de startup

Un startup românesc de training pentru angajați obține o finanțare de 100.000 EUR de la co-fondatori din Smartbill și CleverTaxi și de la un fond de investiții din Danemarca.

Startup-ul românesc teamlearning.ai obține 100.000 EUR, finanțare de la Mircea Căpățînă, co-fondator SmartBill, Mihai Rotaru, co-fondator Clever Taxi și Urban Air, și de la fondul de investiții Accelerace.

Startup-ul fondat de Robert Blaga (foto) a lansat în 2020  o platformă de învățare colaborativă pentru companiile care au angajați ce lucrează la distanță și vor să își extindă capabilitățile de training și dezvoltare.

Platforma folosește inteligența artificială pentru crearea de conținut și pentru analiza performanței angajaților. Startup-ul susține că datorită unui proces automatizat de învățare, platforma poate anticipa rezultatele viitoare ale angajaților.

„În ultimii 10 ani, industria în care activăm a folosit constant aceeași tehnologie, însă trendurile arată că sunt necesare schimbări, adaptate vremurilor în care trăim. Prin investiția pe care o primim, ne propunem nu doar să aducem în piață un produs bun, util companiilor, ci și să schimbăm complet paradigma învățării online. Avem în plan extinderea în Europa de Vest, iar până la finele anului 2023 ne propunem ca prin intermediul platformei noastre să învețe 200.000 de angajați”, a declarat Robert Blaga, fondatorul teamlearning.ai.

De cealaltă parte, Mihai Rotaru (Clever Taxi și UrbanAir), spune că „am găsit un fondator român, care să aibă impact la nivel regional și internațional într-o industrie cu potențial, așa că am decis să ne implicăm și să profităm de această oportunitate. teamlearning.ai e una dintre acele idei care se vor dovedi cruciale în ce credem că va fi workspace-ul de mâine”. 

Parallax

Vizualizari
353
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri